Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu naber napıyon
kız jinekolog gibisin valllaaaa ohaoldumsmiledelikafadulden
kızlar merhaba dun aksam hafıf bı kanamam geldı moralım cok bozuk bu sabah doktora gıttım doktor kan tahlılı falan yaptı deyerım 2819 olmus deger ıyı ama bol bol yat dınlen dedı ara kanama yapmısım suan kanamam cok az kahve rengımsı gıbı ama cok korkuyorum yıne dusuk olacak dıye ne olur bana dua edın carsamba gunu gıdıp bebegımı gorebılecekmısım tabı o zamana kadar bırsey olmassa mafoldumben
kızlar merhaba dun aksam hafıf bı kanamam geldı moralım cok bozuk bu sabah doktora gıttım doktor kan tahlılı falan yaptı deyerım 2819 olmus deger ıyı ama bol bol yat dınlen dedı ara kanama yapmısım suan kanamam cok az kahve rengımsı gıbı ama cok korkuyorum yıne dusuk olacak dıye ne olur bana dua edın carsamba gunu gıdıp bebegımı gorebılecekmısım tabı o zamana kadar bırsey olmassa mafoldumben
Antalya da hava çok güzel yarın pikniğe gideceğiz biraz stres atalım işlerin yoğunluğu bitirdi beniz zaten kaydirigubbakcemile2
oohh ohhh gidinn anamm stres atınn vallaa..izmirdede öylee çok güzel hava ama biz biyere çıkamıoruz bu hafta kociş gceci olduğu için artık hafta içi inşşşhihoyyyt
İzmirle Antalya nın havası hemen hemen aynı zaten ama Antalya nın havasına güven olmuyor bir dakika sonra yağmur yağsa şaşmayız
ohhh ne guzel:).bız de ıstanbulda yagmurlu ve serın havanın etkısı altındayız.bu havada cam sıldım ve perdelerı yıkadım zemuszemus.napım bu hafta bıryere cıkmadık bahar temızlıgı yapim dedım.
naber kızlar . iyi haftsonları. nasılsınız. ben yoğunum baya bi. yarın misfirlerim gelicek hazırlık yapıyoruz. pastalar yapıyoruuuummm.benim pc arasıra kafayı yiyo. giremezsem listeme bakın ha.