ya acayip kafam takıldı. yaaaaaaaaaaa. sulanmasınnnn. herşeyi aldım ona göre..... azıcık bakiim netten.
Ya sen hamile kalabiliyorsun.Neden aşılama yaptırıcaksın ki kalırsın bence sen.
yaa ne yapayım özlemcim okadar biliyorumki,en kötü ihtimal gidip tatlı alıyorum tatlıcıdan bugün üşenmesem kazandibi alcaktım ama üşendim işte,aslında güzel bi tarif olsa okuyarak yaparımda hatta evlenirken koca bi kitap aldım ama dolapta duruyo iştebiraz sıkılyorum ya çok uğraşınca,belki alışırım zamanla,
iyidir be welcomecim. iyi diyelim iyi olsunnn.gün sayıyoruz işte. senin yumurtalar iyi durumdaymış. inşalalh bebiş gelir bu ay.
olucak tatlım olucak. daha yeniş deniyosun zaten sanırım dimi. çok da istekli değilsen rahat olmalısın aslında.
canım valla bebeğimi düşünmediğim hiç bi gün yok.dayanmak çok zor. aşılamayla belki beklemeden stres olmadan gelir belki bebiş diyorum. beklemek okadar zorki. korunmak için verdiği sürede bile ben hapishane mahkumları gii tek tek gün saydım.
Canım yumurtalar değil yumurtam sadece sağda güzel bir yumurtam varmış solda yok oluşmamış...
Kız sen bu ay hamile kalırsınbenide şimdiiden mayıs ayı listesine yazın kaydirigubbakcemile3 tembel öğrenciyim ben.
iyidir serapcım sen nasılsın.altta sessiz sessiz takip ediyosun.
Canım yumurtalar değil yumurtam sadece sağda güzel bir yumurtam varmış solda yok oluşmamış...
ewet yeni ama ilk bebeğimi kaybedince içimde kocaman bi boşluk oldu sanki. Olmayacak diye değil benim korkum ama ben bu ay olmasını geçen ay kaybettiğim bebeğimin acısını unutmayı istiyorum
Canım yaa, neler var onları düşün.Biz akibetimizi bile bilmiyoruz tıkalımı tüplerimiz nedir.Ama eğer çok stress yapıcaksan, yaptır aşılama.8 bak kafama sokuyon böle şeyler :roflol:
Kız sen bu ay hamile kalırsınbenide şimdiiden mayıs ayı listesine yazın kaydirigubbakcemile3 tembel öğrenciyim ben.
özlem kız baktım netten o tarz pastaalra sulancak gibi değil hiç aam millet hep 3 poşet faaln jöle kullanmış . az gelmez dimi benimki. bi de aldığımın üstünde dr. oetker gel yazıyo o dimi. daha önce yapmadım ben da. aaammmmmnnnn ne bunallttım dimi. alt trafı bi pasta yapıcaz.ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Kuşum öyle diyorlar ama nedense ben durgunum bu ay önceki aylara göre heyecanım yok bu ay...Kayınvalidemde Ocakta benim için Kuran-ı okutmuştu bugün yine okutmuş haberim olmadı...Allah inşallah kabul eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?