allah iyiliğini sırnaşık şey tamda günlerine gelmiş eşinin uykusu ya siz erken başladınız adam yoruldu bence :))
hazelcim benim adetim 13marttı 5 gün sürüyodu 3gün sonra başladık biz yani 20sinde gün aşırı yaptık ozamanlar sonra zaten bikaç gün sonrada yumurtlama günüme geliyodu o hafta hergün yaptık ama gerçi dr lar hergünü önermiyo sperm kalitesi düşüyomuş diye ama bizim ilk ay diye buay kafamıza göre takılalım dedik ama bilinçli bi şekilde yani işte o hafta hergün yaptık sonra diyelim 28ine kadar falandı canım sonra yine gün aşırıya döndük benim beklenen adet tarihim 9 nisandı 5ine kadar devam ettik biz,birde canım hemen yataktan kalkmadım bazen yatıp uyudum yani,zaten nisanın 5 i falan yoktu ben belirtiler hissetmeye başlamıştım sanırım 22-23 martta falan benim tutunmuştu tam yumurtlama günlerinde hergün yaptığımız günlerde yani,bunlarıda halamlardan duymuştum yumurtlama günlerinde hergün yapın diye bide 2 arkadaşta hemen hamile kalamamışlardı onlarda öyle diyordu onların tecrübeleri bize yaradı yani cnm,ama ben hapla korunmadım bide cnm eşim korunuyodu sanırım hapın etkisi 6ay falan vücutta kalabiliyomuş