Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiakşamlar kızlarrsositososito sabah yaptım testi 7buçuk falandı negatif çıktı sonrada eşim işten geldi yattık kayınvalideme gttim ondan hiç giremedim nete ee siz neler yapıosunuz hamiş haberi yok sanırım bugün.
ya arkadaslar yumurtanın olustugunu ve catladıgını kasıktakı agrıdan anlamıyor muyuz.benim her ay 10. yada 12. gunumde kasıklarımda agrım oluyor hafıf hafıf,inceden böyle.ovulasyon problemı olanlarda bu olmuyor mu.yoksa bu agrılar illaki ovulasyon anlamına gelmıyor mu?ben bu ay dr.a gıttım vajınal ultrason ıle baktı kıst falan da yok dedı.ben ovulasyonu test dısında baska nasıl anlayabılırım
kızzzzzlarrr sonunda geldi bnm kırmızılarda rahatladım valla.. denizcim bnm yeni tarih 17 mayıss.
slm kızlar burcuum senle aynı şeyleri yaşadık vallahi en sonunda seninde gelmiş iyi bari ben bugün sabahtan dr.a gittim hormon testi yaptırayım diye o da bana ilk önce muayene ondan sonra test dedi daha endişelenmen için erken ama dedi olsun dedim bende en azından içim rahat olsun adetim bitsin de bütün testlerden bi geçiyim
Selam güzeller Naber? Kimler var bakayim? Biz iki gündür calismalara ara verdik esimin yogrulacagi tuttu... Tamda yumurtanin catlayacagi zamanlar...
kızzzzzlarrr sonunda geldi bnm kırmızılarda rahatladım valla.. denizcim bnm yeni tarih 17 mayıss.