Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım sana birde kız geliyorr :)) geçen eşimin ablası dedi kız uyutur diye benimde 2-3gün uyku yaptı daha sonrasında da tam tersi 6da 7de uyanıyorum cin gibi gecede 11de falan uyuyorum okadar canım benim son adet tarihim 13 marttı hesaplara göre benim şuan 4+6 bugün yarın 5 haftalık olcak sen nasıl hesaplıyosun,benim parmakla gün sayımına göre yani dr un dediği senin nasıl 5i geçmiş gözüküyo
Ya arkadaslar benim migdem degil sanki bogazim bulaniyor :1shok:
diyeceksiniz ki o da nedir, böyle sanki bogazima kadar birsey geliyor
disari cikmaya calisiyor bogazimda dügümlenip kaliyor. Aranizda ayni sey olan var mi acaba?
Ya arkadaslar benim migdem degil sanki bogazim bulaniyor :1shok:
diyeceksiniz ki o da nedir, böyle sanki bogazima kadar birsey geliyor
disari cikmaya calisiyor bogazimda dügümlenip kaliyor. Aranizda ayni sey olan var mi acaba?
Canım o gastrit olmasın.: )
adetime daha 10 gün var
birde midem bulanıyo 2 gündür ama bu kadar erken olamaz hrld üşüttüm mü acaba?
beklemek zor..
Olabilir canimda gastrit nedir?
Canım o gastrit olmasın.: )
Canım o bendede oluyor...Sıkılıp daraldığım zaman ağlayamadığımda oluyorum öyle...Biraz ekmek ile peynir at ağzına geçer ozaman...
Kız benim arkadaşım kız çocuğunda cin gibiydi,erkek çocuğunda paso uyudu.Belli olmaz yani :)
bende nereye gitsem kurutuyorum ha nereye yazsam durgunluk geliyior :S öglenleri burda bol sohbet olmuyor muydu kizlar?
doğru diyosun cnm herkes kendinde yaşadığı belirtileri herkeste de aynı sanıyo zaten genel anlamıyla hamile bayanlarda sürekli uyku olabilir yani,erkekle kızla alakası yoktur tabi,benimde bu ara belirtilerim uçtu gitti ya biraz başdönmesi birazda bulantı yapıyo işte okadar yani gün içinde sürekli oluyoda çok hafif,şimdi mesela sölemesi ayıp pilav içimi bulandırdı biraz ama okadar,azönce sağlık ocağına gittim tansiyon ölçtürüyorum 1 haftadır normal çıktı dr a yine sordum ya 27sine kadar dr a gidemicem ben ama belirtiler azalıyo dedim oda kanama olmadığı sürece hiçbir sorun yok dedi dua et hep böle gitsin dedi,hayırlısı inşallah,carnacım senin nasıl gidiyor,ya bizim kızlardan haber yok hala test yapmadılarmı acaba
kolay gelsin sana buarada,bende film taktım izliyorum bi yandan da k.k e bakıyorum,aman böle kalsın belirtiler ozaman bitmesinde çoğalmasında şuan için.bende kızları merak ettim neler yaptılar sanırım test yaptılar pozitif çıktı ve hastaneye gittiler ondan dışardalar
test yaptım negatif çiktı bilmiyorumkismile