Yok ben çok takılamıyorum çünkü kayınvalidemler geldi ondan canım
Öylemi bende ilk seferde hamile kaldığımda özele gitmiştim 85 liraydı baya kazıklanmıştım hemde 6 kere verdim düştümü çıktımı diye bakıp duruyorduk
Öylemi oluyomuş benim son iki ay çok akıntım yoktu demekki ondan hamiş olamadım bakalım inşallah reglim bitince öyle olur
çıkmaz daha erken adet günde veya geçince yap daha garanti olur
kızlar ya nazar mı deydi nisan ayına...ilk başlarda baya bi hamiş çıkardık sonra durduk...heralde ayın sonbuna doğru bir patlama olur...hadi bakalım ayın sonunu bekleyenler sizlere güveniyorum
kızlar ya kasıklarımda kıpırtılar oluyo ilk hamileliğimde de vardı ama onu 6 haftalıkken 20 martta kaybettim sonrada korunmadım acaba hamile olmuş olabilir miyim tüm belirtilerim var ama tek olmayan göğüslerim şişmedi
kızlar nsaılsınız bende bugün adet oldum doktoruma gitti yine klomen verdi bu 4.kullanışım olacak 2 ay daha kullan eğer olmazsan iğneye geçelim dedi bu iğneler hakkında bilgisi olan var mı
Canım adet günün geçtimi veyada daha ne kadar var...
kızlar benim durumuma sizlerden de yorum bekliyorum
hamileliğimden önce 19 şubattı günüm geçti hamileydim 20 martta düşük yaptım üzerine hiç adet olmadım o yüzden bilmiyorum ama 20 nisan diye düşünüyorum düşükten sonra nasıl olur bilmiyorum ki
canımm valla hamilelik belirtileri bünyeye göre deişir sanırım herkesin göğsü şişcek anlamına gelmez heralde.ama 1 hafta kalmış senn gününede inşşşş hamişsindir cnmm:dance:
ovulasyon testi yumurtlama gnlerini gsteriodu demii
ya hiç düşünmezken hamileliği ama 1 kere yaşayınca çok istiyorum artık benimki tam bir muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?