slm kızlar burcuum bende hala olmadım neye işaret bu sence
slmmmm
bende çok istiyorum bebek yoksa biran önce olalım demi çalışmalarımız gecikmesin
ya kızlar ben gecende de yazmıstım ya .ben de ılk defa korunmadım aynı sızın gıbı gecıktı.hamıle de kalmadım.tam 8 gun gecıktı.hıc gecıkmezdı.nıye boyle oluyor yaaa.acaba bir dahakı ay ıcın bı ısaret mı? ne dersınız?????bır bılen var mı acaba.bilmiyorumkismile
iyi akşamlar kızlar,ikinizden biriniz patlacanız bombayı ama hadi bakalım,dispanserler, semt poliklinikleri,büyük sağlık ocakları ücretsiz yapıyo kan testlerini,gerçi özellerde de 20 lira sanırım idrar testi parası kadar,idrar testi yapmayın artık kan verin bikere kurtulun ya,bizde çatladık burda :))))
Ewet kızlar 3 gün oldu aşırı derecede sulu akıntım vardı çok rahatsız edici...
Ben birde ateş yöntemini uyguladığımdan o topikteki kızlara sordum 2 seferde aynı yanıtı aldım...
Benim az önce uzayan akıntım geldi kızlar ama tam şeffaf değildi beyaz gibiydi ama azdı...Sonra tekrar baktım yine çok az ama şeffafa dönüktü...Ardındanda kasıklarımda ağrı oluştu ama sağ tarafımda...
Benim yumoşlar erken çatlayacak dedim dedim oldu sanırım...Bakalım cuma günü doktorum ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?