Hamilede olabilirsin ama düşükten sonra regl gününde geçmiş olabilir.Düzensizlikler oluyor bir çok kişide.
Evet canım.Zaten regl bitiminde doktora gideceğim tekrar,olursam tabi.Sonrada yumurta takibi ve ovulasyon testi kullacağım.Bu şekilde çok geriliyorum.Nefret ettim ilişkiden, nitekim bugün denedik olmadı.
ewet işte onu anlayamıyorum ne zaman yaptırayım sizce testi yani ne zaman çıkar onu bile bilemiyorum ki çünkü günümü bilmiyorum tam olarak:))))
oooofff ya ne kötü durum kızlar allah çok isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor dönem ve beklemek çok zormuş
:uhm:
canımm inşş olmazsın sendee artık duyalım hamişleri de moralimiz düzelsin.
yaa bazen dier topiklere bakıorum aldıkları bebek odalrını kıyafetlerini falan gsteriolar resimlerini ayyy nasıl hevesleniorum carnacım inşşş bizdee öyle yaparız aldığımız cicileri odalarını falan gsteririz birbrimizee
canımm herşeyde var bi hayır.sen kaç yıllık evlisin
nee kötüdürrr demii bnm eşimde vardiyalı çalışıo mesela bgn geceye başladı bi türlü sabahı edemiorum ama bidee 2 ay ayrı kalmak nasıldır kimbilir
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
Selam diğer topicte senin mesajlarını okudum.Sanırım bu ay reglin gecikmişti.Regl oldun mu : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?