Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar naber. kız sherin ve burcu hala adet olmadınızmı. bence yarında olmzsanız gidin bi kanda baktırın . belki geç döllenmedir.
hazel sen de mi hala olmadın
kızlar slm ya adetime 6 gün var kan testi yaptırsam çıkar mı
canim cikadabilir cikmayadabilir en iyisi adetinin gecmesini bekle simdiden kendini yeme canim az kalmis zaten biraz daha sabret derim ben.
Simdi yaparsan ve negativ cikarsa buseferde acaba erken yapdigim icin mi negativ cikti deyip yine meraklanacaksin eyvahedigeldismile Simdi yaparsan bosuna yaparsin yani bekle biraz
ben 8 gun gecıkmelı oldum dün .sız de olursunuz kızlar.ben 5. gun kan testıde yaptırdım ondan once ıkı defada ıdrar yaptım evde negatıftı zaten.ama ben hep 25. gun olurdum hıc şaşmazdı.ılk defa 33. gunde adet oldum ve bu da korunmadıgım ay oldu.testlerım negatıf oldugu ıcın umutlanmamıstım zaten ama neden gecktı dıye uzulmustum.stresten dedı dr.sız de stres yapmayın.hamıle degılsenız regl olursunuz .ama inş. hamilesınızdır
tamam canım çok sağol ama işte insan sabredemiyor geçmek bilmedi günler
Yok ben çok takılamıyorum çünkü kayınvalidemler geldi ondan canımdenizcimm sağol düşündüğün için...ben buraya takılmadan duramam ama....ben öğlenciyim..akşam 6 da geliyorum yemekti v.s kızla uğraşıyorum geç giriyorum..ama okumadığım sayfa yokkk..lulu taklır merak etme..adet olduğundan canını sıkkın heralde.duramaz gelir heralde...
Öylemi bende ilk seferde hamile kaldığımda özele gitmiştim 85 liraydı baya kazıklanmıştım hemde 6 kere verdim düştümü çıktımı diye bakıp duruyordukiyi akşamlar kızlar,ikinizden biriniz patlacanız bombayı ama hadi bakalım,dispanserler, semt poliklinikleri,büyük sağlık ocakları ücretsiz yapıyo kan testlerini,gerçi özellerde de 20 lira sanırım idrar testi parası kadar,idrar testi yapmayın artık kan verin bikere kurtulun ya,bizde çatladık burda :))))
Öylemi oluyomuş benim son iki ay çok akıntım yoktu demekki ondan hamiş olamadım bakalım inşallah reglim bitince öyle olurCabuk bu firsati degerlendir kacirma sakin canim! Benimde yumurtalarim birkac güne catlayacak galiba cünki bugün beyaz krem gibi akinti geldi. Ben en iyisi esimi idare edeyim birkac gün beklesin ve biriktirsin :lepi:
çıkmaz daha erken adet günde veya geçince yap daha garanti olurkızlar slm ya adetime 6 gün var kan testi yaptırsam çıkar mı
hazelcim bnde senin gibiyim ilk korunmadığım ay çünkü bnmdee kesin psikolojikmandır ozaman.bnde stres yaptım çünkü ilk ay die acaba olcakmı olmucakmı die ama akıllandım artık.beklee beniii mayıs ayıııı bombaaaaaaaa giricem valaaaaaaaaaaahihoyyyt
lulucum sanmıyorum kanama yumurtlamaya göre değişmez bence.