carnacım saçlarına bayıldım valla.birazda yanmışsın. çok güzel olmuş.yazıalrımdan mı olgun sandın. çıtır sayılırım y daha yeni 27den gün alıyorum ama yakında hafif karta da kaçarım heralde. baksana daha ortada çoluk çocuk da yok.
biliyorum cnm bikere yazmıştın ya memnun değilmişsin sanırım orda görmüştüm ama tanımadığım için yorum yapmamıştım,denizim valla bende seni bu hamaratlığınla biraz daha büyük sanıyodum ama ben bile 27yi dolduruyorum :))))
kim neden memnun değilmiş bakiiim. merak ettim. birzda meraklıyımdır yani.guclubacismile . ya ben biraz meraklıyım yemeklere yeni şeyler denemeye.herkesin çok güzel yapmışsın dmesine millete tarif evrmeey bayılırım.
hımmmmmm anladım. gayet güzel gözüküyo valla. ben çok beğendim. çekici hatunsun.sen çalışıyomusun carnacım.bu arada adın ne.
Yok canım çalışmıyorum.Evdeyim çalışmayı sevmiyorum kaydirigubbakcemile3 İsmim Özlem.
boşver ya sen de gez toz bol bol. ozman sen de gün falan yapıyosundur.burda bizim okuldaki bütün hatunlar yapıyo. eskiden gün falan bilmezdim. şimdi müdavimi oldum . ma hm para biriktiriyoruz .iyioluyo.
boşver ya sen de gez toz bol bol. ozman sen de gün falan yapıyosundur.burda bizim okuldaki bütün hatunlar yapıyo. eskiden gün falan bilmezdim. şimdi müdavimi oldum . ma hm para biriktiriyoruz .iyioluyo.
canım ya benim çok sevdiğim bir arkadaşımda bursa da öğretmen hatta yeni bebişi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?