JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!
iyidir denizim16 sen nasılsın
iyiyim canım sağol. tarihini ve kaçıncı denemn yzsana tatlım ekliyeyim
kız lulu nerelrdesin sen bakiiim. bizden ayrı kalmaya karar vermedin inşallah.bak biz hamilelik konusundan uzaklaştıııkk.
Yok kız ne ayrı kalması ben arada girip okuyorum geçmişi bu arada kaynanamlar misafirler 1 hafta kadar o yüzden ara ara giriyorum
Serkan+Arzu=%100 TOPRAK Kayıtlı Üye
benim adet tarihim 19 marttı ben 6 haftalık bebeğimi 20 martta düşürdüm yani düşükten sonrada hiç korunmadım tüm hamilelik belirtilerim yine var çok istiyorum umarım olur
geçmiş olsun canım. Rabbim bidaha göstermesin.yani nisanda nezamn adet olucaksın. o tarih gerekli. ozaman kaçıncı denemn diyelim canım.
Yok kız ne ayrı kalması ben arada girip okuyorum geçmişi bu arada kaynanamlar misafirler 1 hafta kadar o yüzden ara ara giriyorum
hımmmmmmmm yoğunsun yani. bi haftamı sizdeler. ee yorulursun tabi yemek faaln derken. tamam canım. özletme kendini.
beklenen adet trihini ve kaçıncı denemen canım. bunalrı yazıyoruz da listemize. hemn ekliyelim hoşgeldin. uamrım bebiş göbüştedir.
benim adet tarihim 19 mattı ben 20 martta 6 haftalık bebeğimi kaybettim düşükten sonra hiç korunmadım yani bilmiyorum adet tarihim karışık biraz ama bir önceki hamileliğimdeki belirtilerimle aynı belirtileri yaşıyorum
geçmiş olsun canım. Rabbim bidaha göstermesin.yani nisanda nezamn adet olucaksın. o tarih gerekli. ozaman kaçıncı denemn diyelim canım.
ilk denememde hamileyim zaten bu 2. denemem 19 nisanda adet olmam gerek diyelim
olur olur bal gibi olur Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
iyi akşamlar kızlar baya kaynatmışınız zor okudum geçmişi
arkadaşlar ben yeni üye oldun bu siteyi nasıl kullanacağımı yazarmısınız yani bu yazdığım sayfayı ve bana yazılan cevapları bir daha girdiğimde nasıl bulacağım
tamam canım hemen ekliyorum canım.ooooooo ozman sen fazla beklemezsin. baksan tam 12den vurmuşsun. neyse nasip değilmiş. nisandan umutluyuz.
yenileyeceksin canım yukardan sürekli. tek yolu bu malesef. evet sherincim kayanttık baya.
tamam canım hemen ekliyorum canım.ooooooo ozman sen fazla beklemezsin. baksan tam 12den vurmuşsun. neyse nasip değilmiş. nisandan umutluyuz.
işallah canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin
2010 NİSAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENELER horuda............................12 nisan.................5. deneme bsbirkin...........................15 nisan................3.deneme sinannuray.......................16 nisan................1.deneme suur.................................18 nisan...............1.deneme eda80..............................18 nisan................???????? toprakceylin.....................19 nisan................2.deneme vesade.............................21 nisan................2.deneme hilal24.............................21 nisan................3.deneme d_kupcu..........................21 nisan................1.deneme andac.............................21 nisan.................3.deneme nurmeh...........................23 nisan..................3.deneme gelincikd.........................23 nisan..................2.deneme denizim16.......................24 nisan........... .....1.deneme pelin67...........................24 nisan.................5.deneme gülpembe80....................24 nisan.................4.deneme gözdeati.........................24 nisan..................6.deneme bahar07..........................26 nisan.................4.deneme estamp..........................26 nisan..................??????? deniz1958......................27 nisan..................2.deneme azize1.............................29 nisan...... .........1.deneme carna81..........................30 nisan................2.deneme chocolate........ ...............30 nisan........ .......3. deneme luckysenem.....................??????............. ....?????? ifsumnadial.......................??????.......... .......??????? elifecevural........................??????........ ........???????? integral0027.....................???????.......... .....????? esindirim..........................??????......... ........2.deneme angel409..........................??????.......... .........???????? 2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ bebişkom88........1 nisan........6.deneme (BİZE UĞUR GETİRİRSİN İNŞALLAH) panddamm..........4 nisan....... 2.deneme( MAŞALLAH DİYELİM) panki..................7 nisan........11.deneme ( BİR GÜNDE 2. SÜPER HABER ) cotanak28..........10 nisan....... 2.deneme ( BİR BOMBA HABER DAHA- DEVAMINI BEKLİYORUZZZZ) sporstar..............9 nisan ........1. deneme ( İŞTE İLK DENEMEDE TUTTURAN BİR SÜPER ŞANSLI HAMİŞŞŞ) 2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER sellvi...............................1 mayıs...... ..........1.deneme mse121822.....................3 mayıs.................4.deneme welcome.........................7 mayıs.................13.deneme sevdalinka06....................9 mayıs.................8.deneme karakaya.........................11 mayıs................4.deneme lulu55..............................22 mayıs................3 .deneme ronya..............................????????.................??????? BEKLEMEDEKİLER ( SONUÇLARI BİLDİRİN LÜTFEN) oozggee.........................6 nisan.......... .......3. deneme sherin.............................9 nisan..................4.deneme buurcuum.......................10 nisan.................1.deneme
canım ben çıkıyorum. görüşürüz sonra yine. byyyyyyyyyyyyyy
peki sayfayı tamamen kapatıp tekrar giriş yaptığımda nasıl bulacağım bu sayfayı
hımmmmmmmm yoğunsun yani. bi haftamı sizdeler. ee yorulursun tabi yemek faaln derken. tamam canım. özletme kendini.
Yok arada giriyorum zaten görüşürüz
[
rabbimin mucizesi yusufum Kayıtlı Üye
2010 NıSAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENELER belinay............................11 Nisan..................1. deneme horuda............................12 nisan.................5. deneme bsbirkin...........................15 nisan................3.deneme sinannuray.......................16 nisan................1.deneme suur.................................18 nisan...............1.deneme eda80..............................18 nisan................???????? toprakceylin.....................19 nisan................2.deneme vesade.............................21 nisan................2.deneme hilal24.............................21 nisan................3.deneme d_kupcu..........................21 nisan................1.deneme andac.............................21 nisan.................3.deneme nurmeh...........................23 nisan..................3.deneme gelincikd.........................23 nisan..................2.deneme denizim16.......................24 nisan........... .....1.deneme pelin67...........................24 nisan.................5.deneme gülpembe80....................24 nisan.................4.deneme gözdeati.........................24 nisan..................6.deneme bahar07..........................26 nisan.................4.deneme estamp..........................26 nisan..................??????? deniz1958......................27 nisan..................2.deneme azize1.............................29 nisan...... .........1.deneme carna81..........................30 nisan................2.deneme chocolate........ ...............30 nisan........ .......3. deneme luckysenem.....................??????............. ....?????? ifsumnadial.......................??????.......... .......??????? elifecevural........................??????........ ........???????? integral0027.....................???????.......... .....????? esindirim..........................??????......... ........2.deneme angel409..........................??????.......... .........???????? 2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı bebişkom88........1 nisan........6.deneme (BıZE UĞUR GETıRıRSıN ıNŞALLAH) panddamm..........4 nisan....... 2.deneme( MAŞALLAH DıYELıM) panki..................7 nisan........11.deneme ( BıR GÜNDE 2. SÜPER HABER ) cotanak28..........10 nisan....... 2.deneme ( BıR BOMBA HABER DAHA- DEVAMINI BEKLıYORUZZZZ) sporstar..............9 nisan ........1. deneme ( ıŞTE ıLK DENEMEDE TUTTURAN BıR SÜPER ŞANSLI HAMıŞŞŞ) 2010 MAYIS AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER sellvi...............................1 mayıs...... ..........1.deneme mse121822.....................3 mayıs.................4.deneme welcome.........................7 mayıs.................13.deneme sevdalinka06....................9 mayıs.................8.deneme karakaya.........................11 mayıs................4.deneme lulu55..............................22 mayıs................3 .deneme ronya..............................????????....... ..........??????? BEKLEMEDEKıLER ( SONUÇLARI BıLDıRıN LÜTFEN) oozggee.........................6 nisan.......... .......3. deneme sherin.............................9 nisan..................4.deneme buurcuum.......................10 nisan.................1.deneme --------------------------------------------------------------------------------
rabbimin mucizesi yusufum Kayıtlı Üye
bir denemeyle belki tutturutuz 25 nisana kadar ümitle bekleyeceğim.
peki sayfayı tamamen kapatıp tekrar giriş yaptığımda nasıl bulacağım bu sayfayı
canım benim foruma gir oradanda gebelik bölümüne gir orada zaten göreceksin
ATİLLA+GÖZDE=UMAY tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
canım düşük sonrası detin düzeninde şşamalar olabiliyo. şimdi deneme yapıyomusun. yazalımmı listeye seni de.inşallah güzel sonuçlara alırsın. evet doktorum kkorunmanıza hiç gerek yok dedi zaten kürtaja bile gerek kalmadan kendiliğinden düştü.beni de ekleyin listeye bakalım nolcak geçen aydan büyümüş ama çatlamamış bi yumurtam vardı inşallah kendiliğinden bu ay çatlar da ilaca gerek kalmadan bu ay hemen oluverir.allah isteyen herkese en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah...