Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen tarif defterime yazıyım
ayyyyyyyyyyyyyyyy süper bi tarif yazmam lazımmmmmm. acaba çikolatalı yaş pasta yerine bunumu yapıyım daha değişik.
yazdım valla hemen . sanırım bunu yapıcam çok hoşuma gitti. ama bulmzsam dondurulmuş. taze çelk çıktı gerçi hormonludur ama onalrdan dilimleyip koysam olurmu. ya da öyle üzerine çeşiti meyveler muz kvi. çilek ama şeffaf jöleyle. bulamzsam öylede olabilirmi. aam vişne süper olur. attlyla ekşi birarada ben çok severim.
yazdım valla hemen . sanırım bunu yapıcam çok hoşuma gitti. ama bulmzsam dondurulmuş. taze çelk çıktı gerçi hormonludur ama onalrdan dilimleyip koysam olurmu. ya da öyle üzerine çeşiti meyveler muz kvi. çilek ama şeffaf jöleyle. bulamzsam öylede olabilirmi. aam vişne süper olur. attlyla ekşi birarada ben çok severim.
tamam bunu yapıcam kararımı verdim. tepkileri sana sölerim.inşallah bulurum vişne. vişneler falan sulanmıyo dimi dondurulmuş ya.
kızlar benide ekleyin nisan listesine haftaya belli olur galiba inşallah hamileyimdir
kızlar benide ekleyin nisan listesine haftaya belli olur galiba inşallah hamileyimdir
tamam özlemcim buu yapıcam. çok teşkkür edrim tarif için. akşamdan yapıyımda kıvam tutsun.