Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız selmaaaaa huuuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktan cnm nisan güle güle giysin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Selma, kızının cicileri çookkk tatlı :) Allah güzel, sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
selmacım bayıldımm yaaa çok güzel hepsiii güle güle giyinnn
selma sen kızın çeyizini düzmüssün ya maşallah kız kıyafetleri çook şirin oluyor sağlıkla giysin bebeğin.
bunlar 3. teyzeden
bunlarda 3. teyzeden
bunlarda 3 teyzeden
bunlar 2. teyzeden
ay buda2 teyzesinden ama çok tatlı ya
buda 2. teyzeden
kızımın ananesinden
bu en küçük teyzeden
anasından
en büyük teyzeden
buda anasındann
daha eşimin ve benim aldığım bisürü şey var ama okadar çokki hepsini koyamıycam
daha eşimin ve benim aldığım bisürü şey var ama okadar çokki hepsini koyamıycam
Selma kızın güle güle giysin cicilerini
Kız çocuğunu süslemesi çok dah güzel oluyor
Biz erkek anaları mahrum kalcaz bundan :)
maşallah hepsi birbirinden güzel
ayy Selmaaa bayıldım Nisan'ın cicilerine...mayosuna özellikle bayıldım kokoşunnnn...
inşallah içinde de görücezzz tatlışııı...
gerçekten kız anaları ne şanslı,dün akşam eşimle birşeyler alalım diye çıktık..en basit hastane çıkışı bile mağazalarda 20 paket pembe varsa 2 paket mavi var mafoldumben
o9nları eşşekler kovalasın biz çocuk doğurcaz sıkıntısını ben ve ailem çekicek onlar babaanne dede amca olucaklar pislikler ya
Boşver canım takma kafana bunları. Onlar bebek doğup büyüyünce sahiplenirler. Hem teyzeleri anneannesi yetiyo Nisan'ın baksana. Bir de onlar alsa eve sığmazdı kıyafetler herhalde:))
Ayy benim de cinsiyet belli olsa da ben de artık alsam bişeyler. Babaannesi bir tane kız bebek için pijama takımı beğenmiş, bayılmış. Cinsiyet belli olsun, kızsa hemen ertesi gün gidip alıcam diyo:)nuremcim montlar indirimdeydi 25 e aldım civilden 1 yaş aldım ama kışa kadar büyüyolar diye
teşekkür ederiz teyzesi ben hastane çıkışı filan almadım alırmıyım da bilmiorum onlar pek kullanışlı gelmedi bana belki ayrı ayrı alırım henüz karar vermedim
o9nları eşşekler kovalasın biz çocuk doğurcaz sıkıntısını ben ve ailem çekicek onlar babaanne dede amca olucaklar pislikler ya
Boşver canım takma kafana bunları. Onlar bebek doğup büyüyünce sahiplenirler. Hem teyzeleri anneannesi yetiyo Nisan'ın baksana. Bir de onlar alsa eve sığmazdı kıyafetler herhalde:))
Ayy benim de cinsiyet belli olsa da ben de artık alsam bişeyler. Babaannesi bir tane kız bebek için pijama takımı beğenmiş, bayılmış. Cinsiyet belli olsun, kızsa hemen ertesi gün gidip alıcam diyo:)
aman onların aldıklarınamı kaldı benim kızım kendi k... don alsınlar. bak senin babaanne hayırlıymış bizimki bebek görmeye gelincede sıbın filan getirir artık delikafadulden
Tatlışım annemde hastane çıkışı yerine tek tek alalım diyor. Onların parçaları çok küçük oluyomuş. Ben daha hiç görmedim:) Nasıl ana olacaksam, merak edip de bakmadım biyerden:)