2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

selma sen kızın çeyizini düzmüssün ya maşallah kız kıyafetleri çook şirin oluyor sağlıkla giysin bebeğin.

saolasın canım daha da var kızımın teyzeleri çok bende çok alıyorum o yüzden bisürü oldu ama çok küçük almamaya çalışıyorum. arkadaşımın kızında kalça kemiği gelişmesi yavaşlamıştı o alta giyilen pijamaların lastikleri yüzünden sonra hepsinin lastiiğini çıkardılar şimdi iyi çok şükür. o yüzden çok mini şeyler almıyorum ben

d0023.jpg
bunlar 3. teyzeden
d0025.jpg
bunlarda 3. teyzeden
d0026.jpg
bunlarda 3 teyzeden
d0027.jpg
bunlar 2. teyzeden
d0028.jpg
ay buda2 teyzesinden ama çok tatlı ya
d0029.jpg
buda 2. teyzeden
d0030.jpg
kızımın ananesinden
d0031.jpg
bu en küçük teyzeden
d0032.jpg
anasından
d0033.jpg
en büyük teyzeden
d0034.jpg
buda anasındann

daha eşimin ve benim aldığım bisürü şey var ama okadar çokki hepsini koyamıycam

maşallah hepsi birbirinden güzel

daha eşimin ve benim aldığım bisürü şey var ama okadar çokki hepsini koyamıycam[/QUOTE]

Sizin başka bişeyler almanıza gerek kalmadı desene... Çok tatlılar maşallah ya... Mont almak nerden aklına geldi bebişe canımcım... Hani hep teyzeler almış, babaanne, hala, amca filan yok mu:)kaydirigubbakcemile5

Selma kızın güle güle giysin cicilerini
Kız çocuğunu süslemesi çok dah güzel oluyor
Biz erkek anaları mahrum kalcaz bundan :)

daha eşimin ve benim aldığım bisürü şey var ama okadar çokki hepsini koyamıycam

Sizin başka bişeyler almanıza gerek kalmadı desene... Çok tatlılar maşallah ya... Mont almak nerden aklına geldi bebişe canımcım... Hani hep teyzeler almış, babaanne, hala, amca filan yok mu:)kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]
o9nları eşşekler kovalasın biz çocuk doğurcaz sıkıntısını ben ve ailem çekicek onlar babaanne dede amca olucaklar pislikler ya
Selma kızın güle güle giysin cicilerini
Kız çocuğunu süslemesi çok dah güzel oluyor
Biz erkek anaları mahrum kalcaz bundan :)

teşekkür ederim canım

nuremcim montlar indirimdeydi 25 e aldım civilden 1 yaş aldım ama kışa kadar büyüyolar diye

ayy Selmaaa bayıldım Nisan'ın cicilerine...mayosuna özellikle bayıldım kokoşunnnn...:nazar:
inşallah içinde de görücezzz tatlışııı...

gerçekten kız anaları ne şanslı,dün akşam eşimle birşeyler alalım diye çıktık..en basit hastane çıkışı bile mağazalarda 20 paket pembe varsa 2 paket mavi var mafoldumben

ayy Selmaaa bayıldım Nisan'ın cicilerine...mayosuna özellikle bayıldım kokoşunnnn...:nazar:
inşallah içinde de görücezzz tatlışııı...

gerçekten kız anaları ne şanslı,dün akşam eşimle birşeyler alalım diye çıktık..en basit hastane çıkışı bile mağazalarda 20 paket pembe varsa 2 paket mavi var mafoldumben

teşekkür ederiz teyzesi ben hastane çıkışı filan almadım alırmıyım da bilmiorum onlar pek kullanışlı gelmedi bana belki ayrı ayrı alırım henüz karar vermedim

o9nları eşşekler kovalasın biz çocuk doğurcaz sıkıntısını ben ve ailem çekicek onlar babaanne dede amca olucaklar pislikler ya

Boşver canım takma kafana bunları. Onlar bebek doğup büyüyünce sahiplenirler. Hem teyzeleri anneannesi yetiyo Nisan'ın baksana. Bir de onlar alsa eve sığmazdı kıyafetler herhalde:))

nuremcim montlar indirimdeydi 25 e aldım civilden 1 yaş aldım ama kışa kadar büyüyolar diye
Ayy benim de cinsiyet belli olsa da ben de artık alsam bişeyler. Babaannesi bir tane kız bebek için pijama takımı beğenmiş, bayılmış. Cinsiyet belli olsun, kızsa hemen ertesi gün gidip alıcam diyo:)

teşekkür ederiz teyzesi ben hastane çıkışı filan almadım alırmıyım da bilmiorum onlar pek kullanışlı gelmedi bana belki ayrı ayrı alırım henüz karar vermedim

Tatlışım annemde hastane çıkışı yerine tek tek alalım diyor. Onların parçaları çok küçük oluyomuş. Ben daha hiç görmedim:) Nasıl ana olacaksam, merak edip de bakmadım biyerden:)

Boşver canım takma kafana bunları. Onlar bebek doğup büyüyünce sahiplenirler. Hem teyzeleri anneannesi yetiyo Nisan'ın baksana. Bir de onlar alsa eve sığmazdı kıyafetler herhalde:))

Ayy benim de cinsiyet belli olsa da ben de artık alsam bişeyler. Babaannesi bir tane kız bebek için pijama takımı beğenmiş, bayılmış. Cinsiyet belli olsun, kızsa hemen ertesi gün gidip alıcam diyo:)

aman onların aldıklarınamı kaldı benim kızım kendi k... don alsınlar. bak senin babaanne hayırlıymış bizimki bebek görmeye gelincede sıbın filan getirir artık delikafadulden

Tatlışım annemde hastane çıkışı yerine tek tek alalım diyor. Onların parçaları çok küçük oluyomuş. Ben daha hiç görmedim:) Nasıl ana olacaksam, merak edip de bakmadım biyerden:)

ben bakmıştım ama beyenmedim arkadaşın doğumundada canlı canlı bebeğin üstünde gördüm hiç hoşuma gitmedi benim annemde ayrı alalım diyo.

selma hepsi çok tatlı maşallah, bizim sıpanında 3 teyzesi olcek ama hepsinin yaşları küçük olduğu için sizinki gibi hayırlarını göremicez galiba kaydirigubbakcemile3

selmacım güle güle giysin bebişin cicileri..............çok şirinler ..ama hastane çıkışı çok parçalı olmayanlardan en az 2 takım almak lazım ilk doğduklarında çok küçük oluyorlar hiç bir şey uymuyor üstlerine....

X