2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

arkadaşlar bebişlerin cicileri çok güzel Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah birden hamile olduğum günler geldi aklıma heranı ayrı bir heyecan kızlar hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

ben çok aceleciyim sanırım valla begendigim enteresan şeyleri aldım kız olsada erkek olsada aldım saklarım nede olsa devamı gelir hayırlısıyla diye düşünerekten:

Bende mayıs 2010 annelerinden olucam inşallah birşeyler almak için cinsiyetini bekliyorum ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum :)

valla ben başladım bilezemuszemus
asıl antalyaya annemın yanına gitmeyi bekliyorumm
annem daha iyi anlar die bi rçok şeyi ordanalacaz
hayırlısı olsun artıkopuyorumnanaktan

ben de 2 battaniye aldım..opuyorumnanaktanhem pembe hem de mavisi var içinde,
birşeyler almak için erken geliyor bana, kendimi tutucam inşallah 6-7 aya kadar ( gel de inankafamçokkarıştı)

aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar bugunler gerçekten çok keyifli geçiyor tadını çıkartarak sindire sindire yaşayın ve sağlıcakla alın meleklerinizi kollarınıza ben 6 ayda başlamıştım almaya ...
ist da oturaniçin tavsiye edeceğim eminönünde havuzlu han var aradığınız herşeyi bulabilirsiniz ordan çok güzel ve marka fiyatlarda piyasayla aynı hemen hemen...

ben de alışveriş yapmak için cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum. aslında 4-5 ay bi şey almam diyordum ama dayanamayacağım sanırım :smiley-cool:

benim almam içn bir sebebim kalmadı... rabbim inşallah aynı duyguyu yaşatırsa o zaman...:KK43:

cylfth2025, çok üzüldüm kaybın için :KK43: inşallah en kısa zamanda yeni bir sebebin olur...

evet yaa bu topic neden bu kadar sessiz kalmışşşşş:ecrin_bebek:
akşama ben de ekliyim oğluşuma aldıklarımı

badem013u.th.jpg
[/URL][/IMG]be
nim bebişimin cicileri....

bebeğimin ilk kıyafeti bugün hediye olarak geldi eltimin annesi beyaz ve çok şeker bi yelek örmüş
bayıldım modeline resim eklebilseydim keşke neyse ilerde artık =)

d0023.jpg
bunlar 3. teyzeden
d0025.jpg
bunlarda 3. teyzeden
d0026.jpg
bunlarda 3 teyzeden
d0027.jpg
bunlar 2. teyzeden
d0028.jpg
ay buda2 teyzesinden ama çok tatlı ya
d0029.jpg
buda 2. teyzeden
d0030.jpg
kızımın ananesinden
d0031.jpg
bu en küçük teyzeden
d0032.jpg
anasından
d0033.jpg
en büyük teyzeden
d0034.jpg
buda anasındann

daha eşimin ve benim aldığım bisürü şey var ama okadar çokki hepsini koyamıycam

Selma, kızının cicileri çookkk tatlı :) Allah güzel, sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah :emir_bebek:

X