2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

nilüfer canım çok şekerler hepsi fanatik olacak sanırım seninkide doğuştan:) iyi günlerde sağlıkla giysin inş.

evet canım, fanatik olacak inşallah :) teşekkür ederim..

NİLÜFER
ÖZLEM
hepsi birbirinden güzeller hatta harikalar bayıldm allah sağlıcakla giydirsin inşalahhhhh
amin , inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı güzel günlerde giysin tüm ciclerini..

canım cicilerinizin hepsi birbirinden güzel sağlıklı günlerde kullanırsınız inş.

çok sağol, hepimiz inşallah...

harikalar sağlıkla giysin bebişimiz
teşekkürler canım, amin hepimizin bebekleri güzel mutlu günlerde kullansın aldıklarımızı..

bu arada kızlar kusura bakmayın fotolar çok büyük olmuş beceremedim küçültmeyi..
bu arada battaniye yatak örtüsü takımları mama önlükleri ve havlular , kundak, alt açma annemin diktiği şeyler onları özellikle eklemek istedim :))

çok şekerler canım, inşallah güle güle iyi günlerde kullanmak hepimize nasip olur inşallah bebişinin üzerindeyken ki pozlarınıda paylaşmak nasip olur.

çok güzeller,Allah sağlıkla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

ipeknil çaok güzel olmuş odanda cicilerinde çok güzel sağlıkla giysin yavrun

ipek cim çok güzeller cicileriniz...iyi günlerde kullanın inşallah senin hazırlıklar bitmiş gibi görünüyorrr.............

ipekcim hepsi çok güzel...güle güle kullanın bebikinle..:))

Mayıs anneleri maşallah hepinizin cicileri çok güzel.
Bebişleriniz sağlıklıca içlerini dldursun inşallah.
Ben de nasipse Temmuz annesi olacağım yavaş yavaş alışverişe başlayacağız.
Sizin topice uğradım fikir olsun diye ne güzel şeyler almışsınız çok sağolun bana çok yardımcı oldu bu koyduğunuz fotolar.
Hepinize kolay doğumlar diliyorum.Bebeklerinizle mis gibi günler sizlerin olsun....

ipeknil herşeyiniz çok güzel güle güle kullanın

hepsi çok güzel güle güle eskitin inş..

çok güzeller,Allah sağlıkla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

ipeknil çaok güzel olmuş odanda cicilerinde çok güzel sağlıkla giysin yavrun

ipek cim çok güzeller cicileriniz...iyi günlerde kullanın inşallah senin hazırlıklar bitmiş gibi görünüyorrr.............

ipekcim hepsi çok güzel...güle güle kullanın bebikinle..:))

ipekcim hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar...
inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı güzel mutlu günlerde kullansın tüm cicilerini

misskapris , mayıs anneleri adına teşekkürler, bizim az kaldı sayılır, darısı başınıza inşallah...
gökkuşak, az bir eksiğimiz kaldı çok şükür...:ecrin_bebek:

ipeknil bebişin odası kıyafetleri hepsi çok tatlı iyi günlerde kullanın inşallah....

Nidah, Denizx66 çok teşekkür ederim, Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…