2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

özlemcim .ok güzel hepsi....kuzucuk sağlıkla kullansın hepsini

özlem, hepsi çok güzel, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... isimliği kendin yapmıştın değil mi, süper olmuş... denizci kıyafetine özellikle bayıldım...

özlem hepsi harika kızın keyifle giysin inş,

özlemcim çok güzel cicileriniz güle güle kullanın ........

güzel günlerde kullanın inş...hepsi çok güzelll

çok teşekkürederiz kızlar. beğenmenize sevindim.
ipeknil evet isimliği kendim yaptım canım. denizci kıyafetimizide bugün aldık yazlıklar gelmiş valla seçemedik bitane alalım dedik :))

çok teşekkürederiz kızlar. beğenmenize sevindim.
ipeknil evet isimliği kendim yaptım canım. denizci kıyafetimizide bugün aldık yazlıklar gelmiş valla seçemedik bitane alalım dedik :))

ellerine sağlık çok şeker olmuş isimlik... denizci kıyafeti de çok iyi bir tercih olmuş, çok cici...

özlemcim çok güzel güle güle kullansın masal bebek sağlıkla inş üzerindede görürüz

oo maşallah ne güzelmiş masal hanımın cicileri, güle güle kullanın

çok güzeller ellerinize sağlık
sağlıkla giysin bebişin

hepsi çok güzel iyi günlerde güle güle kullanın.

özlemcim çok güzel güle güle kullansın masal bebek sağlıkla inş üzerindede görürüz

oo maşallah ne güzelmiş masal hanımın cicileri, güle güle kullanın

hepsi birbirinden güzel sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim inşallah

çoookkk teşekkürederiz :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nilüfer canım çok şekerler hepsi fanatik olacak sanırım seninkide doğuştan:) iyi günlerde sağlıkla giysin inş.

NıLÜFER
ÖZLEM
hepsi birbirinden güzeller hatta harikalar bayıldm allah sağlıcakla giydirsin inşalahhhhh

canım cicilerinizin hepsi birbirinden güzel sağlıklı günlerde kullanırsınız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…