2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

bu arada annem ve kayınvalidem aldıklarını henüz vermedikleri için eksiklerim var onlarda gelince eklerim

özgecim fıstığının cicilerini çok beğendim çok şeker hepside canım.iyi günlerde giydir inşallah....

özge güle güle kullanın, tokalarını sevsinler maşallah

Devrimim ve Özge, tüm cicileriniz çok güzel, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
Nilay senin şekerler de çok güzel olmuş...

ii dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsünler inşalahh

nilay sekerlerin çok güzel olmuş güle güle dağıt canım bende magnetli istiyorum yarın alıcam kısmetse iyi bir fikir oldu sen hazırmı aldın kendinmi yaptın.birde kaçtane hazırladın.

ben hazır aldım canım siparişle yaptırdım
50 tane yaptırdım yeter die düşünüyorum yetmezse yenlerini yaptırırım artık napım kaydirigubbakcemile2

ÖZGE senınde cicişlerin çok gzel sağlıkla giysin beben

özge güle güle kullanın, tokalarını sevsinler maşallah

özge cicileriniz çok güzelmiş sağlıkla giydirmen dileğiyle canım

Devrimim ve Özge, tüm cicileriniz çok güzel, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
Nilay senin şekerler de çok güzel olmuş...

özge güle güle kulllansn kızın hepsi çok güzller canım

ii dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsünler inşalahh

ÖZGE senınde cicişlerin çok gzel sağlıkla giysin beben

çok teşekkürler kızlar a.s.a.s.a.s.

beğenmenize sevindim kızlar saten kumaşı her zaman kullanmak için değil zaten tekrar teşekkürler[/I]

özgecim çok tatlı bebişinin cicileri..güzel günlerde kullansın inşallah..
battaniye de güzel..hiç yaptırdığına pişman falan olma canım...günlük kullanılırmı bilmem ama herşeyin bi kullanım alanı olur mutlaka...içinde prensesler gibi uyur inşallah...

özge, çok şık ve güzel olmuş bence de, kızın güzel günlerde kullansın inşallah...

Kızlar bende 2009 mayıs annesiyim aldıklarınız çok güzel sağlıkla kullanırlar inş bebişleriniz bakınca geçmişe döndüm çok duygulandım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş ayavrularınızıa.s.

örgüleri çok hepsini tek tek çekemedim
kyınvalidem ördü bu battaniyeyi

duvar isimliğimiz henüz asamadık ama

özlem, hepsi çok güzel, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... isimliği kendin yapmıştın değil mi, süper olmuş... denizci kıyafetine özellikle bayıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…