2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

hepsi çok güzel selmacım ama en sondaki bu puantiyeli penbe takım çok güzel beyaz hırkayı civilde bende görmüştüm 12 lira falandı sanırım bide şu ayakları ayılı alt donlar çok şeker duruyorlar kızın yaşadı güle güle giysin.

selma cnım güle gül ekullansın kuzun hepsi çok güzel kız karıkıştamı doğcak atkılar bereler hazır kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cnaım o ayılılara bende bayldım her renginden aldım ama resimler eksik çıkmış:)) kalanını p tesi eklicem bende çoğunu civilden aldım

tuğba gördüğümü alıyorum napim onları babası almıştı zaten büyük kışa nkadar tam olur

selmacım hepsii harikaa yaaaa.........bende o taytlı eteke bayıldımm yirim onu ben ysaa...iyi günler de giysin canım o sondaki puantiyeli takımda cidden çok cici......
o taytlı etek tintini sanırın di mi?

kız yalova ya gelmişken bursaya bir uğrar insan büyüğünün bir elini öperrr....naniknanik

selmacım hepsii harikaa yaaaa.........bende o taytlı eteke bayıldımm yirim onu ben ysaa...iyi günler de giysin canım o sondaki puantiyeli takımda cidden çok cici......
o taytlı etek tintini sanırın di mi?
evet canım teyzesi almıştı
kız yalova ya gelmişken bursaya bir uğrar insan büyüğünün bir elini öperrr....naniknanik

aynı yaştayız biz bikere lülülülülülü gelirim ama canım valla bi ara buluşuruz yani ayarlayalım bigün

nisan bebek güle güle kullansın inşallah Selmaa....
ben de en çok pabuçlarıyla eteklerine bittimmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…