2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

canım Dila'nın küçüklerinden felan ayırmadın mı hiç,pusetidir,yatağıdır,hep yenimi alıyorsun

canım Dila'nın küçüklerinden felan ayırmadın mı hiç,pusetidir,yatağıdır,hep yenimi alıyorsun

yok canım benim hiç saklama gibi bir huyum yokturrr.ne yazıkki kıyafetlerindenküçüleni yolldım hepp....arabamızı bir süre bir arkadaşaverdim yıpranmış gibi onu da yeni alacağım sadece ana kucağımız oto koltuğumuz ve mama sandalyemizz varrr.dila kendi odasını kullanıyor büyüyen yataklıydııı........alıyoruummm dayanamıyorum .bazı çok özel elbiselerimiz var ayırdığım

canım hepsi çok tatlı özellikle o küçücük donuna bayıldım iyi günlerde sağlıkla giysin kokoş kızın

o donu bir arkadaşım getirdi donansın diye yazın minicik elbise birde o ddoonn ayyy ısıracam köfte bacaklarınnııı
teşekkür ederim canımmmmm

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARR DAHA GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUN İNŞALLAHHHHHH..............opuyorumnanaktan

bende ekleyim birkaç parça bişey,hepsini ekliyemem çok sıkılıyorum o koca makineyle fotoğraf çekerken

aayy devrimmmm beyinn cicilerini yesinleerrr yesinlerr. iyi günlerde kullanın canımmm

gökkuşak o don ne kız kıskandım bak bende alcam miniğime şimdi çok tatlı -ı hepsi güle güle kullansın kuzun inşş
devrimim seninkilerde çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla giysin kuzucuklar inş

devrimin gökkuşak çok güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…