2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

ciciler süper
devrimim gökkuşak 41 kere maaşallah nazarımız deymesin
güzellikler içinde kullanırsınız iyişallah darısı başıma
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

devrim gökkuşak cicilerin hepsi çok güzel maşallah güzel günlerde sağlıkla kullansın kuzucuklar.

ciciler süper
devrimim gökkuşak 41 kere maaşallah nazarımız deymesin
güzellikler içinde kullanırsınız iyişallah darısı başıma
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

devrim gökkuşak cicilerin hepsi çok güzel maşallah güzel günlerde sağlıkla kullansın kuzucuklar.
teşekkür ederiz,daha iyileri sizlerin olsun

buyrun bakalım bunlarda benim bambamımın cicilerii.......... :CüvCüv:

Son düzenleme:
bunları toptancıdan aldım, boy boy 1 2 3 numara, renkleri aynı oldu ama ucuza geldi aklinialirimsmile

Son düzenleme:
hülüüüüüüüü kız hepsi de çok güzel inş senin oğluşunun kusmuğuyla kirlenirkaydirigubbakcemile3 hepsi canımmm inş üzerindede görürüz

Hülya hepsi çok güzellerrr.....Tarık bebek gülücükler içinde kullansın inşallahh....:Saruboceq:

hülüüüüüüüü kız hepsi de çok güzel inş senin oğluşunun kusmuğuyla kirlenirkaydirigubbakcemile3 hepsi canımmm inş üzerindede görürüz

hülü kız desenli çoraplarını sevsinler

baklava dilimliler çok tatlı dimi, sağol canım kusmuğunu sevim ben onun opuyorumnanaktan

hepside cok güseller canım allah güsel günlerde kuzucuğuna giydirmek nasip etsin

teşekkür ederiz teyzesii Şeniz

yeleğini sevsinler beyefendininnnnnn:smiley-cool:

Hülya hepsi çok güzellerrr.....Tarık bebek gülücükler içinde kullansın inşallahh....:Saruboceq:

sağol canım benim olumunekankayizsmile

harika hepsi sağlıkla giysin

amin daha güzelleri sizlerin olsun opuyorumnanaktan

hülya hepsi de çok güzeller..güle güle giysin inşallah Tarık bebek....

devrimim ve gökkuşak bebişlerin kıyafetleri çok güzeller...hepsini de güle güle kullansın bebişler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…