2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

Ay canım cicilerinize bayıldım bayıldımm opuyorumnanaktan , C&A dan bunların hepsi özellikle pembe montunuz ve tül eteğiniz?

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bebişlerin cicileri çok güzel Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Arkadaslar benım fotolar hazır ama msj sayımı beklıyorum az kaldı nasıl paylasıcam sızlerle bana ayrıntılı yzar mısınız?

ant gülegüle kullansın oğlusun battaniyeyi nasıl ördün maşallah kız bende istiyodum ama öremem ben bakalım babaanneden istemiştim inş yapar inşcicileri oğluşun üzerindede görürüz

ant gülegüle kullansın oğlusun battaniyeyi nasıl ördün maşallah kız bende istiyodum ama öremem ben bakalım babaanneden istemiştim inş yapar inşcicileri oğluşun üzerindede görürüz

amin canım çok saol okadar kolayki aslında bende tv den almıştım örneğini...babane yapmazsa tarif etmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…