2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

Merhaba Cici Anneler :CüvCüv: ... uzun zaman size takip ediyorum .. ne aldınz bakıyorum .. çok güzel şeyler ...
ama bişey farkettim bizim bebişlerim Mayısta teşrif edecekler .. yani baharın sonu .. bu kadar uzun kollu tulumlar bodyler montlar fazla bence .. Haziran oldu zaman artık kısa kollu ve kolsuzlara geçecez... bence fazla kalın ve uzun eşyalar almamak lazım .. haklısınız .. çok güzel şeyler var .. hevesle alınyor .. ama sonra keşke almasayıdık diyecez .. bir çok anne gibi... ama gelecek kış için alınabilir şimdiden .. indirimlerden yaralanmak için ...
ben çifter çifter aldım ( ikiz oldu için kaydirigubbakcemile) .. ona rağmen çok almadım .. çünkü yazlık kıyafetler daha çıkmadı... ilk 1 2 ayda kulanıcam şeyler aldım .. ve bitmedi daha ...
Bana Acilen sponsor lazım kızlar .. eyvahedigeldismile

canım ilk 40 gün önemli o nedenle ağustos sıcağı da olsa bebek uzun kollu giymeli...sonra geçebilir kısa kollara...

haklısın canım ama ben nisan sonu belkide ortası gibi doğum yapıcam ve benim evim temmuz ağustosta bile serindi...o yüzden alldım evet bebeğin 40 ı çıkana kadar da kısa kollu giydirilmiyo pek...

Bende zaten ilk 2 ayın kıyafetleri aldım ... seninkiler için bişey demedim canım seninkiler normal ve uygun ... ama daha önce gördüğüm resimlerde .. montlar ... uyuku tulumlar ... hemde küçucuk .. yani gelecek kış için değil .. yazık o kadar para vermek ... bana göre şakkıdı

Son düzenleme:
ant canım battaniyenin adı ne netten bakım belki ayrıntılı açıklayanını bulabilirim babaannesine bende b öreken istemiştim o başka yapacam demişti amases yok çok kolaysa hevslendim ama yapabilirmiyim bilmiyorum canım

anladım canım bende zaten şimdiden mont falan almanın gereksiz olduğunu düşünenelerdenim...

canım uyku tulumu ve mont ben aldım elbetteki doğunca gitdirmek için değil.gördüğün mont 6-9 aylık 6 aylık olduğunda kasım ayı olacak uykutulumlarımda 3-6 ve 6-9 benim ikinci bebeğim uyku tulumu çok kullanılıyorrrr........bende gelecek kış için düşünmüştüm zaten..........:))

:bbo: gelecek kış düşünmeye hiç lüksüm yok şuanda.. dedim gibi binimkler ikiz .. anaca ihtiyaclarımı alabilecem ... kıyafetlerden daha önemli şeyler var .. yataklar ... bezler ... bebek arabası... her şey çifter çifter ooooo çok çalışmamış lazım çoook eyvahedigeldismile

Yeni çektiklerimle devam edıyorum.Bunu takım olarak aldım
uzun kollu badıler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…