2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

burası boş kalmışş..hadi bakalım mayıs anneleri gösterin cicilerinizii bizim de gözümüz gönlümüz açılsınnnn...:asigim:

Aaa ben de tam resımlerı cekmıs sımdı koyacaktım demek oyle bı sıkntı var benımde msj sayım az koyamıycam o zamanmafoldumben

Kızlar odasına kadar almışsınız maşallah, ben daha hiçbirşey almadım neredeyse. Sadece emzik zinciri aldım hoşuma gitmişti görünce kaydirigubbakcemile3 Eşim ala ala ilk bunu mu aldın fotosunu çekip göstereceğim oğluma bak anan sana ilk bunu almış diyeceğim diyor ohaoldumsmile. Yılbaşında arkadaşım bornoz ve penye battaniye almış, başka bir arkadaşım da 5li hastane çıkışı hediye etti, bir velim de yelek örmüş. Oğluşumun cicileri bu kadarcık işte. Ha bir de ben hamile kalmadan önce kolsuz tulum almıştım o var. Oda yapıp yapmama konusunda kararsızız henüz. Arkadaşlarım kullanılmıyor boşu boşuna durduğu yerde eskiyor, taşınırken zarar görüyor, biraz büyüyünce alırsın dediler. ınşallah yarı yıl tatilinde ben de başlayayım oğluşuma ciciler almaya.

hulka çok güzelmiş oğluşunun odası bayıldım iyi günlerde sağlıcakla uyusun büyüsün inşl berra naz wenices den aldıklarının resmini koyarmısın canım bee düşünüyorum gitmeyi ama önce bakayım senin cicişlere ona göre gideyim

tesekkurler canım begenmene sevındım..bende weniceden aldım bıkac parca bence hıc tereddut etmeden gıt ve al hem kalıtelı hemde ucuz ındırım bıtmeden yetısın..

arkadaşlar bence wenice yi öneririm okadar ucuzki üstelik kumasıda kaliteli..erkek bebekler için gelenler çok çabuk bitiyor oyüzden ben her çıkısımda bakıyorumyeni ne var die...mesela 13 liraya dışı penye içi silion elyaf olan battaniye aldım...13 liraydı...ensonda 2 li badi 7 lira birde şapkalı tulum aldım 8 lira....

ben de herşeyini aldımm odası puseti araba koltuğuu tüm kıyafetleri kozmetiklerii bi kaç eksiğimiz kaldı onlarada daha 3 ay var herşey tamam olunca zamanda geçmek bilmiyo ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…