Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hulka bu kadar olur aynı odayı alacaz inşallah bizde
:)) çok şaşırdım görünce
bu arada nerden aldınız modokoda gördük bayıldım resmen vuruldum bu odaya
birde ne kadara aldınız cevap cevap cevap
alın sızde bence cok guzel yaa... bende magazaya gırınce ılk gozume bu carptı ve nekadar gezsemde donup dolsıp bunu aldık... canım bız maskodan aldık seker cocuk magazasından 3000 dedı ama 2500 e sekız taksıt aldık.. bayagı ındırım yaptılar ve dıger magazalardan daha uyguna satıyorlar bunun sebebıde el degıstırmesı maggazanın... bence sende kacırma fırsatı... bebıslerımız aynı guzellıkte uyusunlar ınsallah..
alın sızde bence cok guzel yaa... bende magazaya gırınce ılk gozume bu carptı ve nekadar gezsemde donup dolsıp bunu aldık... canım bız maskodan aldık seker cocuk magazasından 3000 dedı ama 2500 e sekız taksıt aldık.. bayagı ındırım yaptılar ve dıger magazalardan daha uyguna satıyorlar bunun sebebıde el degıstırmesı maggazanın... bence sende kacırma fırsatı... bebıslerımız aynı guzellıkte uyusunlar ınsallah..
aaa evet maskodada vardı aynısı maskoya da gittik geçen pazar
ama aynı fiyatı verdiler modoko da 2600 dediler 3 kapılı dolap, şifonyer, büyüyebilen karyola, yatağı nevresim takımı bide oyuncak sandığı aynı takı yani
o kadar mağaza gezdim ama dediğin gibi başka mobilyalar o kadar basit gelio ki gözüme
ne zaman eve teslim edecekler
bizde şubatta alalım mart da gelsin diyoruz
çok çok beğendim oğluşunun odasını, tam benim düşündüğüm gibi bir takım, Allah güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım. ben de bu tarz bi şey düşünüyorum, umarım bulup alabilirim opuyorumnanaktan