2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

berra naz kadınlar kulübünden aldım demişsin ya pembe battaniyeyi ben örneğini istiyorummm canımm

tuğba sağol canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktan
hulka çok ciciymiş odanız güle güle kullanın :nazar:

hulka cım çok güzel odanız bayıldım.iyi günlerde kullanın canım inşallah......

arkadaşlar herpsi birbirinden güzel güle güle giysin bebişler...hulka oğluşunun odası da çok güzel olmuş....güle güle büyüsün içinde inşallah...

onu pomponlu iple ördüm 28 pomonlar başla o ipin nasıl örüldüğünü satan adam anlatır beş numara şiş kullandım

hulyaa örgüler harika maş kız nası yapıyonuz yaa bilmiyorumkismile
sağlıkla giysin yavrun inş

hulka odanız da hayırlı olsun canım :lepi:

bizde eksik çok haftaya başlıcaz artık inş:CüvCüv:

kızlar sizi weniceyi öneririm üzde 70 indirim 3 tulumu 15 milyon verdim hemde penyeleri cok güzel bu resimlerini yollayacagım pazar günü oradan alış veriş yaptım 9 parca 45 milyon tuutttu .bence cok iyi

hulka bu kadar olur aynı odayı alacaz inşallah bizde
:)) çok şaşırdım görünce
bu arada nerden aldınız modokoda gördük bayıldım resmen vuruldum bu odaya
birde ne kadara aldınız cevap cevap cevap :eek:

kıyafetlere ve odalara bayıldım kızlar
inşallah iyi günlerde kullansınlar

bir de gerci bizimkiler sıcaga denk geliyo ihtiyaçları pek olmıyacak gibi ama sitede yün patikler gözüme ilişti.çok güzel modeller var.örgüyle ilgilenenler fikir edinebilirler
hele bi tane sapka var beyaz pembe aman Allahım muhtesem Model 120 diye geciyo
kızım olursa düşünürüm bundan

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eyenler-topige-bakmadan-karar-vermesin-7.html

hulka bu kadar olur aynı odayı alacaz inşallah bizde
:)) çok şaşırdım görünce
bu arada nerden aldınız modokoda gördük bayıldım resmen vuruldum bu odaya
birde ne kadara aldınız cevap cevap cevap :eek:

alın sızde bence cok guzel yaa... bende magazaya gırınce ılk gozume bu carptı ve nekadar gezsemde donup dolsıp bunu aldık... canım bız maskodan aldık seker cocuk magazasından 3000 dedı ama 2500 e sekız taksıt aldık.. bayagı ındırım yaptılar ve dıger magazalardan daha uyguna satıyorlar bunun sebebıde el degıstırmesı maggazanın... bence sende kacırma fırsatı... bebıslerımız aynı guzellıkte uyusunlar ınsallah..

alın sızde bence cok guzel yaa... bende magazaya gırınce ılk gozume bu carptı ve nekadar gezsemde donup dolsıp bunu aldık... canım bız maskodan aldık seker cocuk magazasından 3000 dedı ama 2500 e sekız taksıt aldık.. bayagı ındırım yaptılar ve dıger magazalardan daha uyguna satıyorlar bunun sebebıde el degıstırmesı maggazanın... bence sende kacırma fırsatı... bebıslerımız aynı guzellıkte uyusunlar ınsallah..

aaa evet maskodada vardı aynısı maskoya da gittik geçen pazar
ama aynı fiyatı verdiler modoko da 2600 dediler 3 kapılı dolap, şifonyer, büyüyebilen karyola, yatağı nevresim takımı bide oyuncak sandığı aynı takı yani
o kadar mağaza gezdim ama dediğin gibi başka mobilyalar o kadar basit gelio ki gözüme
ne zaman eve teslim edecekler
bizde şubatta alalım mart da gelsin diyoruz

çok çok beğendim oğluşunun odasını, tam benim düşündüğüm gibi bir takım, Allah güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım. ben de bu tarz bi şey düşünüyorum, umarım bulup alabilirim opuyorumnanaktan

aaa evet maskodada vardı aynısı maskoya da gittik geçen pazar
ama aynı fiyatı verdiler modoko da 2600 dediler 3 kapılı dolap, şifonyer, büyüyebilen karyola, yatağı nevresim takımı bide oyuncak sandığı aynı takı yani
o kadar mağaza gezdim ama dediğin gibi başka mobilyalar o kadar basit gelio ki gözüme
ne zaman eve teslim edecekler
bizde şubatta alalım mart da gelsin diyoruz

canım uc hafta sonra teslım etcekler..

çok çok beğendim oğluşunun odasını, tam benim düşündüğüm gibi bir takım, Allah güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım. ben de bu tarz bi şey düşünüyorum, umarım bulup alabilirim opuyorumnanaktan

tesekkurler ıpeknıl benımde cok ıcıme sındı takım. umarım sende dıledıgın gıbı bulursun...

X