• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mayıs annelerinin tatlı göbüşleri :)

ayy içim gidio size baktıkça ...
kızlar sizlerin duası kabul olurmuş..
nolur ben ve benim gibi bebiş sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlardan dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
kızlar sizlerin duası kanul olurmuş..
nolur ben ve benim gibi bebiş sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlardan dualarınızı eksik etmeyin...

cnm benim Allah gönlüne göre versin inş..merak etme eminim benm gibi tüm hamiş arklarımda bu duyguyu tatmanız için duacıdır..
ben her zaman duacıyım Allahım isteyen kullarınada nasip et diyorum..inşallah olur cnm benim

hulka, farbetter maşallah kızlar göbüşlerinize de içindeki bebeklere dee...
hulka göbek ve vücut yapımız çok benziyo canım kaç kilo aldın...
farbetter hoşgeldin canım seninle ilk kez karşılaşıyoruzz...sen kaç haftalıksın??

kızlar sizlerin duası kanul olurmuş..
Canım benimm...Rabbim inşallah nasip eder bebek sahibi olmayıı..Tüm anne olmak isteyenleri çok bekletmesin inşallah..Hayırlısını versin:Saruboceq:

cnm benim Allah gönlüne göre versin inş..merak etme eminim benm gibi tüm hamiş arklarımda bu duyguyu tatmanız için duacıdır..
ben her zaman duacıyım Allahım isteyen kullarınada nasip et diyorum..inşallah olur cnm benim

Canım benimm...Rabbim inşallah nasip eder bebek sahibi olmayıı..Tüm anne olmak isteyenleri çok bekletmesin inşallah..Hayırlısını versin:Saruboceq:

amiinnn kızlar saolun....
rabbim sizlerede bebeklerinizi kucaklarınıza sağsalim almayı nasip eder inşallah...

hulka, farbetter maşallah kızlar göbüşlerinize de içindeki bebeklere dee...
hulka göbek ve vücut yapımız çok benziyo canım kaç kilo aldın...
farbetter hoşgeldin canım seninle ilk kez karşılaşıyoruzz...sen kaç haftalıksın??

tatlım 18+3 olduk bugün Allahın izniyle..kız bebek bekliyoruzopuyorumnanaktan

maşallahhh :nazar: diyerek yazıyorummm hulka cım
ben 19+3 üm ama bu kadar yokkkk :umursamaz:
çok güzel maşallah cannımm...

Son düzenleme:
farbetter maşallah göbüşüneeeee
isolde inş seninde olur canım allhım nasip eder inş

Hulka, farbetter maşallah göbüşlere ve bebişlere, yerim ben onları :nazar:. Yalnız ikinizle de aramızda 1 hafta var fakat benim göbüş daha sizinki kadar çıkmadı -tatlicadiarzu-.

kızlar sizlerin duası kabul olurmuş..

Canım her zaman dua ediyorum, Rabbim, sana ve tüm isteyenlere aratmadan, tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

farbetter canım masallah gobusune... ne guzel ıncecıksın.....
fırstday canım ben 8 kılo aldım

farbetter ve hulka göbişlerinize maş. vallaa tek şişen ben değilmişim demek:)) çok tatlsınızzzzemuszemus

buda benim 21 haftalık göbüşüm :))
02012010004.jpg

Son düzenleme:
özlem ya senle aynıyız maşallah kız benim daha yukarı çıkmadı:nazar:

Back