• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

moonlight,sweet gerçekten de kilo yok göbek var ikinizde de
böyle de kalır heralde artık:nazar::nazar:
ben hiç resim eklemedim ama kendi göbeğim gibi yusyuvarlak da hiç görmedim
çok zayıftım ondan heralde:82::82:

moonlight,sweet gerçekten de kilo yok göbek var ikinizde de
böyle de kalır heralde artık:nazar::nazar:
ben hiç resim eklemedim ama kendi göbeğim gibi yusyuvarlak da hiç görmedim
çok zayıftım ondan heralde:82::82:

çok sağol canım benim:71::71::71:

buda bizzzz 39+2
$DSC06305.jpg

masallah göbüşşlere icindeki bebişlere ve onları tasıyan güzel annişlere

ayy büyümedi gitti göbüşüm derken göbüşümle son günümüz bugün
son ayda arap atı gibi acıldı büyüttük tam resim koyacagız buraya biz de gururla gerine gerine derken
aktarma kablosunun azizligen ugradık koyamıyorum resim falan ya ama haksızlık bu anı cok beklemiştim ben:33:
dogumdan sonra bı yolunu bulup koyamazsam ıcımde kalır valla:9:

$P1010004.jpg

Buda benim geçen haftaki halim 36+2

son dakkaya kadar göbeğim çıkmadı çıkmadı kimse anlamıyodu hamile olduğumu. Kuaförüm bile bilmediği için boyuyomuş saçımı öğrendi artık boyamıyo :1: ama son 1 haftada bi anda pörtletti oğlum, böle koca göbişli bişi oldum :1:

Eki Görüntüle 150089

son dakkaya kadar göbeğim çıkmadı çıkmadı kimse anlamıyodu hamile olduğumu. Kuaförüm bile bilmediği için boyuyomuş saçımı öğrendi artık boyamıyo :1: ama son 1 haftada bi anda pörtletti oğlum, böle koca göbişli bişi oldum :1:

maşallah canım sanada oğluşunada:nazar:

Eki Görüntüle 150089

:nazar::nazar::nazar:maşallah göbişine tiaracım cidden çokda büyük bir göbişin yok

Maşallah :nazar: 36+4 leri görmek... Darısı başımaaa :)))
sağol canım sen kaç haftalıksın?
:nazar::nazar::nazar:maşallah göbişe canım demek oğluşun zayıf olsa göbek dahada küçük olcaktı:nazar::nazar::nazar:

:1:sağol canım benim....küçük değil artık tatlım ya bazen gözüme kocaman geliyo bazen biraz daha küçük canı nasıl görünmek isterse öyle takılıyor benim oğluş:9:

Back