• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

selam arkadaslar..yenı katıldım aranıza 35 haftalık hamıleyım...2 hhafta evvel doktorum bebısın kılosununun 1 990 oldugnu soledı ve 2 hafta sonra gel yanıyarın gıdcem dobler yapalım dedı...aranızda dobler yaptıran veya herhangı bır bılgısı olan var mı..

selam arkadaslar..yenı katıldım aranıza 35 haftalık hamıleyım...2 hhafta evvel doktorum bebısın kılosununun 1 990 oldugnu soledı ve 2 hafta sonra gel yanıyarın gıdcem dobler yapalım dedı...aranızda dobler yaptıran veya herhangı bır bılgısı olan var mı..

haftalarımız aynı bana 24.haftada uygulandı bu haftada uygulanmıyor

$37.JPG

37+0 :nazar::nazar::nazar:

maşallah canım yaaa. sadece göbek var yani sadece mert var orda bide sen. başkada ek bişey yok ne güzel yaaa. :nazar: :nazar:

çok sağol canım benimmm oğluşum annesine kilo aldırtmadı sağolsun başta baya üzdü ama şimdi uslu maşallah:nazar::71::71::71:

Canım :nazar: ne güzel minik göbişleriniz var.Beni gören ikiz mi diye soruyor:95:Ben gerçi vücuduma almadım ama göbegim aşırı büyük top gibi bide:59:

çok sağol canım kilo almamışsın nasıl olsa göbiişde bebiş doğunca gider hemencecik:71::71:

Back