2010 Mayıs Anneleri

kızlar salı günü doktora gittim
9 tüp kan alındı bi sürü tahlil yaptırdı
ultrasona girdim vaj. dan bakmak istedi, istemedim ben normal bakalım görünmeyebilir ama dedi
neyse göründü çok şükür, 5+2 idim gittiğimde 7,2 mm imiş büyük mü sanki biraz sizlerinki ne kadardı kızlar?

kızlar salı günü doktora gittim
9 tüp kan alındı bi sürü tahlil yaptırdı
ultrasona girdim vaj. dan bakmak istedi, istemedim ben normal bakalım görünmeyebilir ama dedi
neyse göründü çok şükür, 5+2 idim gittiğimde 7,2 mm imiş büyük mü sanki biraz sizlerinki ne kadardı kızlar?

tatlım bende pazartesi gittiğimde 5.2 mm olmuştu 3 ile 7 arasında oluyo ama demekki erken döllenmiş güzel düşün tatlım...hihoyyyt

cnm ona iyi bak crl= 7.2 mi yazıo çünkü 5+2de böyle olmaması lazım. keseyle beraber ölçmüştür bence sadece bebiş okadar olamaz çünkü

hmm bakıyorum şimdi elimde crl die bişe yazmıyoki burda
alt köşede d1 0,72 cm yazıyo

tıff tebrikler canım.:CüvCüv::nazar:

tıffffffffff tebrik ederim bitanemmmmmmmm çok sevindimmmmmmm cnm sağlıkla gelsin inşallahhopuyorumnanaktan

sağolun kızlar yaaa çokkkk teşekkür ederiz teyzeleriiiii :emir_bebek::emir_bebek: bebişim müjdeli bi haber daha getirdi bana ona da çok sevindim accuk dışarı çıkıp hava alasım var, bayramlık alayım kendime dimi yaaa hakettim artık hehhehehe. :1hug:

7hf.jpg
cnm bak benim bebiş böyleydi dün .senin kesenin içinde bebiş henüz gözükmez çok erken o yüzden o kesenin ölçümüdürkaydirigubbakcemile5
canım senin bebiş şekil almaya başlamışş ne güzellll

7hf.jpg
cnm bak benim bebiş böyleydi dün .senin kesenin içinde bebiş henüz gözükmez çok erken o yüzden o kesenin ölçümüdürkaydirigubbakcemile5

ayy bu kadarcık bişimi allahım sen nelere kadirsin gerçekten mercimek kadar bir şey yahu

Kızlar yaa benimki gibi kasık ağrısı olan olmadı mı hiç???????

Nurem benim de oluyor gece biraz daha fazla oluyor.. hatta adet sancısı gibi oluyodu bi ara.

kızlar ben mutfağa girince midem bulanıyor,,çok yemek yiyemiyorum ama midemin boş olduğunu hissediyorum hep...istifra etsem rahatlayacakmışım gibi geliyor hep sizde de oluyor mu

canım aynen benim de çok bulantı oluyo ama istifra edemiom. kötü oluyo ya bişiler atıştırmak gerekiyo..

bir de ben düne kadar tatlıya acaip düşkündüm artık iğreniyorum-tatlicadiarzu-

sağolun kızlar yaaa çokkkk teşekkür ederiz teyzeleriiiii :emir_bebek::emir_bebek: bebişim müjdeli bi haber daha getirdi bana ona da çok sevindim accuk dışarı çıkıp hava alasım var, bayramlık alayım kendime dimi yaaa hakettim artık hehhehehe. :1hug:

kesinlikle hele bana alışveriş deme alışveriş manyağıyım ben psikolojik midir nedir bayrama 1 hafta kala hallettim ben o işi ciciler al kendine ama hem hamileyken hem normalde giyebileceğin gibi olsun şimdi moda olan ciciler genelde öyle zaten

tatlımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmm

ay ne güzel yaaaa hadi darısı başımızaalkisalkisalkis

benim kesede pek güzel görünüyor pek bi mutlu oldum ....kaydirigubbakcemile2

anladım dimplesçiğim sağol demek bizimkinin kesesinin yani evinin boyuymuş o, ne bilim daha neleri yanlış anlıcam bakalım kaydirigubbakcemile3

X