2010 Mayıs Anneleri

cnm bu bıraz tehlıkelı geldı bana.bu kadar merak edıcene yarın sabah bı test al yap ve kurtul.varsa cıkar zaten.benım de adetlerım 40 gunde falan olurdu.bu ay gunum gecmeden yaptım cıktı.bence hıc bekleme ve yarın sabah bu ısı bıtır vede bıze guzel haberlelrle gel olurmuvereliniortak

inşallah vardır ya ben gittigidiyorda ovülasyon testi almıştım yanında 4 tane gebelik testi vardı ama kağıt çubuk şeklinde cumartesi baktım negatif çıktı ama test iyi değildi birde daha yumurtlayalı 9 gün olmuştu bu cumartesi yapacağım

kızlar bıseyde ben sormak ıstıyorum ınternettekı gebelık haftası hesaplayıcılarıyla ultrason haftası bırbırıne uyuyomu.bana dr bakmadı ultrasonda daha gorunmez dıye.2 hafta sonra gıdıcem.gebelık haftası hesaplayıcılarında 5+1 gorunuyo acaba ultrasondada aynımı cıkar.eksık yada fazlamı oluyo yoksa

benimkinde 1 gün sapma var canım. Yumurtlamanın erken ya da geç olması ile alakalı...

inşallah vardır ya ben gittigidiyorda ovülasyon testi almıştım yanında 4 tane gebelik testi vardı ama kağıt çubuk şeklinde cumartesi baktım negatif çıktı ama test iyi değildi birde daha yumurtlayalı 9 gün olmuştu bu cumartesi yapacağım

canım hayırlısı olsun ınsallah.merakla beklıyoruz senı ve cok dua edıcez.burdakı hamıleler hep bırbırımızın duasıylaoldu.gecen hafta banada cok dua ettıler kızlar.ınsallah senınde olur

benimkinde 1 gün sapma var canım. Yumurtlamanın erken ya da geç olması ile alakalı...

benım yumurtlama 14.gun oldu.bılıyorum cunku 13.gun catlatma ıgnesı oldum 14.gun ılıskı oldu.o gun kaldıgım kesın yanı.o zaman benımkı tam cıkar heralde dımı

hamilesin sende demek ne güzel alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun bişi daha sorabilirmiyim bu biraz ilkel bi yöntem ama bu sitede öğrenmiştim orta parmağını vajinanın derinliklerine sokuyorsun ve rahime elliyorsan hamile değilsin elleyemiyorsan parmağın boşluğa gidiyorsa hamilesin ben şu ana kadar dokunuyordum ilk defa bu seferki yumurtlamadan sonra 2 kere baktım dokunamadım şimdi yine denedim iyice ileri soktum parmağımı çok zor da olsa dkunuyorum eskiden ebeler neneler böle anlarlarmış ne diyorsun bu işe duydun böle bir şey aslında tehlikeli bişi gibi ama işte artık olsun istiyorum sabırsızlanıyorum birde yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım acaba

vallahi canım onu bilemiycem hiç öncesinde de sonrasında da denemedim hiç öle bişe bilemiyorum yani :bbo:
normalde günün geçmeden bi iki gün önce bile çıkabiliyo bazaen testte ama senin düzenli olmuyormuş, şimdi normalde 14. günde yumurtluyorsak e ondan yaklaşık 2 hafta sora hasta oluyoruz, yani 2 hafta sonra çıkarmı ki acaba benim aklıma böyle geldi şimdi

ben belirtilerimden bahsedeyim ama öncelikle bilmelisin ki belirtiler kişiye göre farklılık gösterir ve her belirti kesin gebelik var anlamına gelmez.
ama kendi belirtilerimi sıralarsam;
1. inanılmaz yorgunluk, halsizlik kolumu kaldırmaya halim yoktu(hala yok)
2.göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı dikkatli baktığımda damarları görebiliyordum(mavi)
3.ateşim sürekli 36.9- 37.6 arasında hiç düşmüyor
4.bazen üşüme geliyor ve sonrasında menepoza girmiş gibi ateş basmaya başlıyor.
5.daha önceden varmıydı bilmiyorum ama bu forumdaokuyunca farkettim alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu.
6.inanılmaz saç dökülmesi başladı. Yani bu mevsimde zaten dökülrdü ama bu bahsettiğim çok fazla bir yerde yarım saat yatınca 5-10 adet saç teli kalıyor. evin her yerinde saçlarım var :KK43:
şimdilik aklıma gelenler bunlar. Dün bir arkadaşımla konuşuyordum bendeki belirtileri sayınca aynılarının ondada olduğunu söyledi ve hemen gidip test almış. Sonuç pozitif tabi :)))
Hatta kalp atışlarını duyunca oda mayıs annelerine katılacak.

Umarım sende istediğin sonucu alırsın.hakkında hayırlısını diliyorum...

canım saç dökülmesinin sebebi demir eksikliğinden olabilir, benim ne zaman saçım dökülmeye başlasa demirim düşmüş demektir, tam düzeltmiştim geri başladı hamileymişim meğer, bebek annedeki bütün demiri, kalsiyumu emiyor, halsizlik saç dökülmesi bundan oluyo işte, bol bol kuru üzüm ye pekmez iç, yiyebiliyorsan karaciğer yemeye çalış akannehir

kızlar bıseyde ben sormak ıstıyorum ınternettekı gebelık haftası hesaplayıcılarıyla ultrason haftası bırbırıne uyuyomu.bana dr bakmadı ultrasonda daha gorunmez dıye.2 hafta sonra gıdıcem.gebelık haftası hesaplayıcılarında 5+1 gorunuyo acaba ultrasondada aynımı cıkar.eksık yada fazlamı oluyo yoksa

canım doktor bana sölemedi bi tarih, kendi hesabıma göre 5+3 üm bugün, dün gittim doktora gördük kesemizi :ecrin_bebek:

herkese çok teşekkürler yarın burda olacağım bol bol konuşuruz beni yalnız bırakmayın dualarınıza ihityacım var benimde dualarım sizinle ve bebeklerinizle

benım yumurtlama 14.gun oldu.bılıyorum cunku 13.gun catlatma ıgnesı oldum 14.gun ılıskı oldu.o gun kaldıgım kesın yanı.o zaman benımkı tam cıkar heralde dımı
O zaman tam çıkar canım merak etme. Zaten son adet tarihin önemli çünkü yumurtanın yaşı hesaplanıyor genelde.

.!.:
canım saç dökülmesinin sebebi demir eksikliğinden olabilir, benim ne zaman saçım dökülmeye başlasa demirim düşmüş demektir, tam düzeltmiştim geri başladı hamileymişim meğer, bebek annedeki bütün demiri, kalsiyumu emiyor, halsizlik saç dökülmesi bundan oluyo işte, bol bol kuru üzüm ye pekmez iç, yiyebiliyorsan karaciğer yemeye çalış akannehir

ben yarın alıcam tahlil sonuçlarımı aslında bende demir ve b12 eksikliği vardı ama uzun bir süre tedavi görmüştüm. Tabi dediğin gibi hamilelikte düşmüş olabilir. Amaaan bütün saçlarım kurban olsun bebişime :)) Şaka bir yana yarın görücez bakalım. Bu arada mide bulantısı sebebi ile tuzlu ve kuru şeyler yiyebiliyorum sadece.

herkese çok teşekkürler yarın burda olacağım bol bol konuşuruz beni yalnız bırakmayın dualarınıza ihityacım var benimde dualarım sizinle ve bebeklerinizle

Merak etme canım bizimde dualarımız seninle.

ya gidemedim kıslar burda çok kişi var ve ben burda olmak istiyorum yarın iş olsada tiff buraaymış sağol cevabın için benim yumurtlamam 3 ünde oldu tiff ciğim ve bu hesaba göre bugün 13 gün oluyor ama ben cumartesiyi bekleyeyim bu arada sağ kasığımda ağrı var ve sanki sıcaklık var yanıyor bacağıma doğru

kızlar testlerde yani idrar testlerinde çıkmayanda var yani idrar testi negatif olup hamile kalan var böyle olabilirmi çünki bendeki o hediye testlerden yaptım çıkmadı bişi ama bu testler bana güven vermiyor gittigidiyorda çoookk ucuza satılıyor kağıt çubuk gibi zaten gittigidiyordan aldığım ovülasyon testlerinin yanında hediyesdi

ıyi geceler kızlar nasılsınız
Cuma günü doktor kontrolüm vardı keseyi gördük
Ama benim kanamam başladı yine doktorum yat evde dedi
Düşük riskin var dedi:gitme:

İyi geceler kızlar nasılsınız

geçmiş olsun canım acizane bişi tavsiye edeyim yatarken boş durma eline bir tesbih al el muheymin diye tesbih çek bu allahın koruyucu anlamında ismidir rabbim bebeğimi koru de birde progestan vermedimi doktorun

İyi geceler kızlar nasılsınız

geçmiş olsuncanım dikkat et dr. dediğini yap kıpırdamadan yat.biran evvel sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|SULEYÜKSEL| 22 | 25.TEM | 1.MAY.10 | 60 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: PIT PIT ATIYOR KALBİ:asigim: |
2|YESİMARK| 23| 26.TEM| 2.MAY.10 | 60| | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
3|BERAYNA| 27 | 26.TEM | 2.MAY | 70 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: PIT PIT ATIYOR KALBİ:asigim: |
4|K.A.Y.R.A| 21 |26.TEM | 2.MAY.10 | 60 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: PIT PIT ATIYOR KALBİ:asigim: |
5|LAVİNİA_00| | 27.TEM | 3.MAY.10| | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
6|UMUTLUYUZ | 26 | 28.TEM | 4.MAY.10 | 53 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:PIT PIT ATIYOR KALBİ:asigim:
7|BURMİRZE| | 28.TEM | 4.MAY.10 | | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
8|EFLATUN24 | 24 | 28.TEM | 4.MAY.10 | 69 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
9|GURBET_ELDE | 26 | 29.TEM | 5.MAY.10 | 52 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
10|FIRSTDAY | 29 |30.TEM| 6.MAY.10 | 62 | | KESE GÖRÜNDÜ :nazar: PIT PIT ATIYOR KALBİ :asigim: |
11|IDLY | 30 | 30.TEM | 6.MAY.10 | 43 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:PIT PIT ATIYOR KALBİ:asigim:
12| TOMURCUK | 25 | 30.TEM | 6.MAY.10 | 65 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
13| DİMPLES | 29 | 31.TEM |7.MAY.10 | 55 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar: PIT PIT ATIYOR KALBİ:asigim:
14|BLUEANGELN| 26 | 31.TEM| 7.MAY.10| 58 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:PIT PIT ATIYOR KALBİ:asigim:
15|BÜŞRA44| | 31.TEM| 7.MAY.10| 57 | | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
16|ELVOSCAN| 28 | 31.TEM | 7.MAY.10 | 57 ||KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
17|NİLAY13 | 23 | 1.AĞU | 8.MAY.10| 68 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
18|PEPERİSA| 26 | 1.AĞU | 8.MAY.10 | 88 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
19| TIFF| 29 | 3.AĞU | 10.MAY.10 | 75 | | |
20|PHUKET| 27 | 3.AĞU | 10.MAY.10 | 59 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
21|SHULE| 27 | 4.AĞU | 11.MAY.10 | 59 | | KESE GÖRÜNDÜ :nazar: |
22|DDDERYA| | 4.AĞU| 11.MAY.10 | | | |
23|COLERKO| 24 | 4.AĞU | 11.MAY.10| 45 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
24| TUBATUBA| 26 | 5.AĞU |12.MAY.10 | 57 | | |
25|NİDAH| 23 | 5.AĞU| 12.MAY.10| 65 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
26|NOSTOK| 30 | 5.AĞU | 12.MAY.10 | 48 | | KESE GÖRÜNDÜ :nazar: |
27|SCHATZİ| | 5.AĞU | 12.MAY.10 | | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
28|PSİKOLUM| 27 | 6.AĞU |13.MAY.10| 47 | |KESE GÖRÜNDÜ :nazar: |
29|MUTLUYUM1111| 25 | 7.AĞU | 14.MAY.10| 57 |
30|OZLMGKHN|28 | 8 AĞU| 15.MAY.10| 65 | |
31|HUUULYA| 23 | 9.AĞU | 16.MAY.10 | | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
32|ANEMONE| | 9.AĞU | 16.MAY.10 |
33|MELEK76| 32 | 11.AĞU | 18.MAY.10 | 56 | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
34|RELAX| 27 | 11.AĞU | 18.MAY.10 | 63 |
35|DOUDOU| 33 | 11.AĞU | 18.MAY.10| 72 |
36|DUDU8683| | 12.AĞUS | 19.MAY.10 |
37|AVESTAM| | 12.AĞU | 19.MAY.10 |
38|NUREM| | |

inşallah burada adımı görürüm umudum çok büyük bu yüzden eğer yoksa hayal kırıklığımda büyük olacak :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım acizane bişi tavsiye edeyim yatarken boş durma eline bir tesbih al el muheymin diye tesbih çek bu allahın koruyucu anlamında ismidir rabbim bebeğimi koru de birde progestan vermedimi doktorun

Çok saol canım. Bu tesbihi söylediğin çok iyi oldu canım ya ben bilmiyordum bundan sonra çekerim bol bol.
Doktor progestan fitil verdi canım kullanıyorum ama kanamam durmadı
Birde bende kanımda pıhtılaşma sorunu onun için kan cıvıtıcı iğne kullanıyorum
Belkide onun için kanamam durmuyor ama o iğnleride kullanmak zorundayım

ben bügün itibariyle 6+5 günlük oldun yarın inş kalp atışlarını görmek için gidecez dua edin cok heyecanlıyım inş kalp atışlarını görürüz

X