umutluyuzzz cnm çok geçmiş olsun bitanemm sıkı tuttunsun bebişin inşallah olsun yat :Saruboceq:
cnm avrupa yakasında birsürü doktor vardır iyi olan araştır bence
kızlar kanamam yok bugün çok şükür,,,,ama sarı su gibi akıntı geliyor bu normal birşey mi acaba
aman canım dikkat bebişinin tutunmasına destek ver annesi...:Saruboceq:
Naber mayıs papatyasının Guzel anneleri Dualarınıza ihtiyaçım var Artık beklemedeyim eğer bayram sonuna kadar regli olmazsam 3 haziran annesi olabilirim yani mayısın sonuna yetişebilirim inşallah bu heyecanlı bekleyişi beraber yaşayabiliriz [/QU
ayyy çok sevindim canım inşallah hayırlı haberlerin bekliyoruz senın için devamlı dua edeceğim :CüvCüv:
bak bi tane edeyim hemen
karnın şişsin davul gibi olsun tekmelerle boğuş:kedi:
lüten arkadaşlar bişi söleyin bana ne gibi belirtileriniz oldu acaba artık sabreemiyorum sikluslarımda uzun
canım inş hamilesindir, Allah ım hayırlısıyla tümisteyenlere nasip etsin,
belirtileri sormışsun ben o akıntı işini çok anlamıyorum, yani takip etmedim akıntı falan,
ama burnum çok keskinleşti benim herşey kokuyo sanki, onun dışında, batmalar oluyodu sürekli karnımda, idrarımın rengi değişti, bide sivilce çıkardım minik minik bi sürü oldu,
en belirgin değişiklikler bunlardı bende
lüten arkadaşlar bişi söleyin bana ne gibi belirtileriniz oldu acaba artık sabreemiyorum sikluslarımda uzun
kimse yokmu arkadaşlar merhaba herkese öncelikle çok heyecanlıyım kusura bakmayın eğer hamile kaldıysam bende mayısta doğurucam ay düşünmesi bile güzel ya şimdi anlatayım ben pko hastasıyım 3 yıllık evliyim adetlerim düzensiz örneğin son adet siklusum 52 gündü 12 eylülde adet oldum adet günümde tüp bebek merkezine gittim görştüm ve bana normal şartlarda kendiliğimden yumurtlamayacağımı sölediler vs. v.s. neyse ben hemen bitkisel kürler kullanmaya başladım ve adetimin 23. gününde yumurtladım ovülasyon takibi testleri ve akıntıyla anladım kesinlikle yumurtladım yani akıntım elimde parmaklarımın arasında uzadı yani bana tanıdıklar şöyle dedi 3 ünde yumurtladım ya üzerine 14 gün sayıp test yap dediler şimdi benim kasıklarımda kramp şeklinde kasan ve takılan ağrılar oluyor belimde ağrı var ve sbazen sarı bazen şeffaf renkte akıntım oluyor ama devamlı oluyor bu 1 haftadır var ben kupkuruydum yani ilişkide bile zorlanırdım kuruluktan şimdi hep ıslaklık hissediyorum wc ye gidiyorum kontrol ediyorum ya yumurta akı gibi biraz sarıya dönük yada açık sarı akıntım var hep ama temiz kokusuz kaşıntısız ne diyorsunuz olabilirmi çok heyecanlıyım çok istiyorum ve ümitliyim
hamilesin sende demek ne güzel alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun bişi daha sorabilirmiyim bu biraz ilkel bi yöntem ama bu sitede öğrenmiştim orta parmağını vajinanın derinliklerine sokuyorsun ve rahime elliyorsan hamile değilsin elleyemiyorsan parmağın boşluğa gidiyorsa hamilesin ben şu ana kadar dokunuyordum ilk defa bu seferki yumurtlamadan sonra 2 kere baktım dokunamadım şimdi yine denedim iyice ileri soktum parmağımı çok zor da olsa dkunuyorum eskiden ebeler neneler böle anlarlarmış ne diyorsun bu işe duydun böle bir şey aslında tehlikeli bişi gibi ama işte artık olsun istiyorum sabırsızlanıyorum birde yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım acaba
hamilesin sende demek ne güzel alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun bişi daha sorabilirmiyim bu biraz ilkel bi yöntem ama bu sitede öğrenmiştim orta parmağını vajinanın derinliklerine sokuyorsun ve rahime elliyorsan hamile değilsin elleyemiyorsan parmağın boşluğa gidiyorsa hamilesin ben şu ana kadar dokunuyordum ilk defa bu seferki yumurtlamadan sonra 2 kere baktım dokunamadım şimdi yine denedim iyice ileri soktum parmağımı çok zor da olsa dkunuyorum eskiden ebeler neneler böle anlarlarmış ne diyorsun bu işe duydun böle bir şey aslında tehlikeli bişi gibi ama işte artık olsun istiyorum sabırsızlanıyorum birde yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım acaba
ben belirtilerimden bahsedeyim ama öncelikle bilmelisin ki belirtiler kişiye göre farklılık gösterir ve her belirti kesin gebelik var anlamına gelmez.
ama kendi belirtilerimi sıralarsam;
1. inanılmaz yorgunluk, halsizlik kolumu kaldırmaya halim yoktu(hala yok)
2.göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı dikkatli baktığımda damarları görebiliyordum(mavi)
3.ateşim sürekli 36.9- 37.6 arasında hiç düşmüyor
4.bazen üşüme geliyor ve sonrasında menepoza girmiş gibi ateş basmaya başlıyor.
5.daha önceden varmıydı bilmiyorum ama bu forumdaokuyunca farkettim alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu.
6.inanılmaz saç dökülmesi başladı. Yani bu mevsimde zaten dökülrdü ama bu bahsettiğim çok fazla bir yerde yarım saat yatınca 5-10 adet saç teli kalıyor. evin her yerinde saçlarım var
şimdilik aklıma gelenler bunlar. Dün bir arkadaşımla konuşuyordum bendeki belirtileri sayınca aynılarının ondada olduğunu söyledi ve hemen gidip test almış. Sonuç pozitif tabi :)))
Hatta kalp atışlarını duyunca oda mayıs annelerine katılacak.
Umarım sende istediğin sonucu alırsın.hakkında hayırlısını diliyorum...
ya bu topik süpermiş herkes yazıyor bana sağol allah razı olsun allah meleğini korusun