2010 Mayıs Anneleri

kızlar midem çok bulanıyor bir önerisi olan var mı

tatlım bulantıyı kesen çok önemli bir besin de zencefildir tatlım. zencefil, bal karışımı hazırlayıp, miden bulandıkça bir lokma ağzına atabilirsin, bıçak gibi keser. cennet meyvalarındandır. ya da tuzlu kraker yiyip kilo alma sakın, tuz mideyi bastırır ama katkı maddeli krakerlerin ne sana ne bebeğine bir yararı olmaz. bence en uygunu leblebidir arkadaşlar. bulantı için birebir. sarı leblebi hani meşhur çorumun leblebisi. mutlaka deneyin.

kızlar birde bir sorum olacak ben gün itibariyle tam 6 hafta 5 günlük hamileyim. yarın ilk muayenemizi olcaz, kalp atışlarını duymayı hayal ediyorum inşallah. daha önce ultrason muayenesi olanlar yardımcı olun lütfen. burda bişey okudum ultrasonda bebeğin görünmesi için idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. bu doğru mu? şimdi ben su mu içicem orda yaaaa bunu hiç duymamıştım cidden?
:uhm:

Benim idrar falan demediler.Gidince dirak ultrasona aldı ve gördük bebişimizi yani sadece kesemizi kaydirigubbakcemile3

kızlar midem çok bulanıyor bir önerisi olan var mı

aynı durumdayız
:sinifsinif:

tatlım bulantıyı kesen çok önemli bir besin de zencefildir tatlım. zencefil, bal karışımı hazırlayıp, miden bulandıkça bir lokma ağzına atabilirsin, bıçak gibi keser. cennet meyvalarındandır. ya da tuzlu kraker yiyip kilo alma sakın, tuz mideyi bastırır ama katkı maddeli krakerlerin ne sana ne bebeğine bir yararı olmaz. bence en uygunu leblebidir arkadaşlar. bulantı için birebir. sarı leblebi hani meşhur çorumun leblebisi. mutlaka deneyin.

kızlar birde bir sorum olacak ben gün itibariyle tam 6 hafta 5 günlük hamileyim. yarın ilk muayenemizi olcaz, kalp atışlarını duymayı hayal ediyorum inşallah. daha önce ultrason muayenesi olanlar yardımcı olun lütfen. burda bişey okudum ultrasonda bebeğin görünmesi için idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. bu doğru mu? şimdi ben su mu içicem orda yaaaa bunu hiç duymamıştım cidden?

yok canım sıkışık olmana falan gerek yok.ben 5 haftalıkken gittiğimde normal karnımdan baktı ve keseyi gördü. bu arada zencefil hiç duymamıştım:lepi:

canım bende tam 6+5 de gittim doktora ve kalp atışlarını dinledim.kimse de su iç çişin gelsin demedi:):eek:lmaz:

kızlar içimden herşeye ağlamak geliyor. offff duygusallık yaptı bende galiba

ağla cicimm açılırsınnkaydirigubbakcemile5

daha neler yaşıcaz kimbilirr burda kkda okumuştm ark.ın biri tom ve jerry de bile ağlamışkaydirigubbakcemile3

canım senin 2. kontrol nezamann

bi de tahlil yaptırdınız mı hepinizz? doktorun istediklerini??
canım ben ilk gittiğimde 5+4 düm idrar olayını duymadım bende ama bizde gördük keseyi ult.da bana sadece kan ve idrar tahlili verdi birdaha gittiğimde verir mi bilmiyorum

bi de tahlil yaptırdınız mı hepinizz? doktorun istediklerini?? [/B][/QUOTE]

canım ben yaptırdım hiç bişey çıkmadı zaten benimki 9 tane tahlil vermiş aıds,sarılık,şeker vs vs bir sürü gereksiz tahlil.:mymeka:

canım ben ilk gittiğimde 5+4 düm idrar olayını duymadım bende ama bizde gördük keseyi ult.da bana sadece kan ve idrar tahlili verdi birdaha gittiğimde verir mi bilmiyorum

bana da birsürü verdi bitek idrarda enfeksiyon çıktı Allah tan fazla ciddi bişi yok.
seninki iyimiş canım ya.

merhaba kızlar çok güzel bi gün hava çok güzel bebiş 6. haftayı doldurdu :KK70:
aynen tubaa aynı gidiyoruzz bebişler büyüdükaydirigubbakcemile3
bi de tahlil yaptırdınız mı hepinizz? doktorun istediklerini?? [/B]

canım ben yaptırdım hiç bişey çıkmadı zaten benimki 9 tane tahlil vermiş aıds,sarılık,şeker vs vs bir sürü gereksiz tahlil.:mymeka:[/QUOTE]

aynennn bissürüü... neyseki bişey yok Allah a şükür..

X