Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuzlu birşeyler ye bastırır canım mesela çubuk kraker
kızlar midem çok bulanıyor bir önerisi olan var mı
kızlar midem çok bulanıyor bir önerisi olan var mı
tatlım bulantıyı kesen çok önemli bir besin de zencefildir tatlım. zencefil, bal karışımı hazırlayıp, miden bulandıkça bir lokma ağzına atabilirsin, bıçak gibi keser. cennet meyvalarındandır. ya da tuzlu kraker yiyip kilo alma sakın, tuz mideyi bastırır ama katkı maddeli krakerlerin ne sana ne bebeğine bir yararı olmaz. bence en uygunu leblebidir arkadaşlar. bulantı için birebir. sarı leblebi hani meşhur çorumun leblebisi. mutlaka deneyin.
kızlar birde bir sorum olacak ben gün itibariyle tam 6 hafta 5 günlük hamileyim. yarın ilk muayenemizi olcaz, kalp atışlarını duymayı hayal ediyorum inşallah. daha önce ultrason muayenesi olanlar yardımcı olun lütfen. burda bişey okudum ultrasonda bebeğin görünmesi için idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. bu doğru mu? şimdi ben su mu içicem orda yaaaa bunu hiç duymamıştım cidden?:uhm:
Benim idrar falan demediler.Gidince dirak ultrasona aldı ve gördük bebişimizi yani sadece kesemizi kaydirigubbakcemile3
tatlım bulantıyı kesen çok önemli bir besin de zencefildir tatlım. zencefil, bal karışımı hazırlayıp, miden bulandıkça bir lokma ağzına atabilirsin, bıçak gibi keser. cennet meyvalarındandır. ya da tuzlu kraker yiyip kilo alma sakın, tuz mideyi bastırır ama katkı maddeli krakerlerin ne sana ne bebeğine bir yararı olmaz. bence en uygunu leblebidir arkadaşlar. bulantı için birebir. sarı leblebi hani meşhur çorumun leblebisi. mutlaka deneyin.
kızlar birde bir sorum olacak ben gün itibariyle tam 6 hafta 5 günlük hamileyim. yarın ilk muayenemizi olcaz, kalp atışlarını duymayı hayal ediyorum inşallah. daha önce ultrason muayenesi olanlar yardımcı olun lütfen. burda bişey okudum ultrasonda bebeğin görünmesi için idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. bu doğru mu? şimdi ben su mu içicem orda yaaaa bunu hiç duymamıştım cidden?:uhm:
kızlar içimden herşeye ağlamak geliyor. offff duygusallık yaptı bende galiba
canım ben ilk gittiğimde 5+4 düm idrar olayını duymadım bende ama bizde gördük keseyi ult.da bana sadece kan ve idrar tahlili verdi birdaha gittiğimde verir mi bilmiyorumcanım senin 2. kontrol nezamann
bi de tahlil yaptırdınız mı hepinizz? doktorun istediklerini??
canım ben ilk gittiğimde 5+4 düm idrar olayını duymadım bende ama bizde gördük keseyi ult.da bana sadece kan ve idrar tahlili verdi birdaha gittiğimde verir mi bilmiyorum
aynen tubaa aynı gidiyoruzz bebişler büyüdükaydirigubbakcemile3merhaba kızlar çok güzel bi gün hava çok güzel bebiş 6. haftayı doldurdu
bi de tahlil yaptırdınız mı hepinizz? doktorun istediklerini?? [/B]
nidah cım se ilk gittiginde mi verdi bu kadar tahlili benim dr. um sadece idrarla kan verdi az mı acaba diğerlleri gerekli mi kiya ben daha doktora bile gitmedim cuma gitcem inş
ya ben daha doktora bile gitmedim cuma gitcem inş
ağla cicimm açılırsınnkaydirigubbakcemile5
daha neler yaşıcaz kimbilirr burda kkda okumuştm ark.ın biri tom ve jerry de bile ağlamışkaydirigubbakcemile3
oo tuba çatlar insan meraktan git hemen canımlaelaelaelaelae