2010 Mayıs Anneleri

merhaba arkadaşlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun dualarımız kabu olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağmıza alalım inşallah.
bişey sorucam kızlar ben 5+3 oldum ara ara karın ağrım oluyo özellikle sağ tarafım bazen çok ağrıyo sizdede oluyormu bu

merhaba arkadaşlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun dualarımız kabu olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağmıza alalım inşallah.
bişey sorucam kızlar ben 5+3 oldum ara ara karın ağrım oluyo özellikle sağ tarafım bazen çok ağrıyo sizdede oluyormu bu

canım dün gece benim de biraz ağrım oldu netten baktım rahimi tutan bağlar mı ne geriliyomuş ondan olabilir yazıyodu

MERABA CANIM bebeğin gün gün gfelişimini benim içinde oluştururmusun 26 temmuz

http://www.pregnology.com/preggoticker120/777777/000000/My pregnancy/05/02/2010.png
Canım bunu kopyala çizelge yerine profilindeki.

aynen canım arada sağ tarafıma kasık ve karın bölgesine ağrı giriyor benim de.

Benim de ağrım var kasıklarımda.Dr rahim genişlediği için ağrı olur normal dedi.Öksürürken, hapşururken de ağrı olur, korkma dedi

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
Benim bugün biraz karın ağrım var,hiç keyfim yok...
Nurem,
Ben adete beş gün kala idrar testi yaptım,ve ikinci çizgi çok silikti,ama o gün kan değerim 140 tı.

Ayy canım içim rahatladı valla:)) Ben de bugün kan testi yaptırcam inşallah:)) İnşallah benimde öyle çıkarkaydirigubbakcemile2

Ayy canım içim rahatladı valla:)) Ben de bugün kan testi yaptırcam inşallah:)) İnşallah benimde öyle çıkarkaydirigubbakcemile2

hadi bakalım nuremcim kan testinin sonucunu merakediyorum gerçekten ama testinin yanıltmayacağından eminim bizi hadi hayırlısı bakalım :)

ben çıkıyorum kızlarr akşama uğrarım belkii

mesai bitiyor toparliim masayı birazkaydirigubbakcemile3

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba kızlar herkesin kandili mübarek olsun. benimde satım 11 ağustos ve 72 kiloyum yaşım 33

X