- 28 Temmuz 2009
- 2.674
- 3
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun dualarımız kabu olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağmıza alalım inşallah.
bişey sorucam kızlar ben 5+3 oldum ara ara karın ağrım oluyo özellikle sağ tarafım bazen çok ağrıyo sizdede oluyormu bu
canım dün gece benim de biraz ağrım oldu netten baktım rahimi tutan bağlar mı ne geriliyomuş ondan olabilir yazıyodu
MERABA CANIM bebeğin gün gün gfelişimini benim içinde oluştururmusun 26 temmuz
merhaba arkadaşlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun dualarımız kabu olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağmıza alalım inşallah.
bişey sorucam kızlar ben 5+3 oldum ara ara karın ağrım oluyo özellikle sağ tarafım bazen çok ağrıyo sizdede oluyormu bu
merhaba kızlar nasılsınız
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
Benim bugün biraz karın ağrım var,hiç keyfim yok...
Nurem,
Ben adete beş gün kala idrar testi yaptım,ve ikinci çizgi çok silikti,ama o gün kan değerim 140 tı.
yok canim yapmadim daha test bugündü günüm gelen digen yok daha:)3 gün gecsin de müjdeyi veririm insallahFeyza inşallah hamişsindir canım.test yapmadın mı?
Ayy canım içim rahatladı valla:)) Ben de bugün kan testi yaptırcam inşallah:)) İnşallah benimde öyle çıkarkaydirigubbakcemile2
slm kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
hadi bakalım nuremcim kan testinin sonucunu merakediyorum gerçekten ama testinin yanıltmayacağından eminim bizi hadi hayırlısı bakalım :)
merhabaaa
iyiyizz bebişler de iyi inşş sen nasılsınnn??
5 olmasını bekliyorum saatin doğru düzgün iş de yapmadım bugünnn hamişlik tembel yapıyo benii:smiley-cool:
Estf canıma.s nicki değil de açılan sayfada çizelge yazanı tıkla yani kırmızı renktir muhtemelen üstü. o şekilde okuyabilirisn.[/
sonunda yaptım oldukaydirigubbakcemile2