2010 Mayıs Anneleri

Benim karnımdan baktı. keseyi öyle gördüm gecen hafta çarşamba. bu hafta da kalp atışı için çağırdı. inş görürüz hepimiz sağlıkla..zemuszemus

benim dotor habire alttan bakıyo bıktım artık dış gebelik olabilir dedi önce keseyi görsünde nrden görürse düşündüm ama sıkıldım artık dün keseyi gördüi
bayramdan sonra yine gitcem testleri yapcakmış..
yine alttanmı bakar acaba offffffffff-tatlicadiarzu-

ben kullanıyorum mafoldumbenama çok aza indirdim.1-2 tane oluyo vazgeçemedim birtürlü.:kedi:

Ben öğrendiğim gün bıraktım. Eskiden bırakmaya çalıştığımda yüzüm uyuşur ellerim titrer krize girerdim. Ama şimdi hiç böyle şeyler olmadı sanki hayatım boyunca hiç sigara içmemişim gibi. Üstelik eşim içiyor akşamları, arkadaşlarım içiyor fakat mucizevi bir şekilde hiç etkilenmiyorum. Eskiden olsa dayanamazdım...

ben kullanıyorum mafoldumbenama çok aza indirdim.1-2 tane oluyo vazgeçemedim birtürlü.:kedi:

bırak canımm hemen bırak yazık bebişine:mymeka::eek:klava:

Ben cinsiyetleri çok merak ediyorum.Kiminki ne olacak bakalım. :emir_bebek: Mayısta doğarsa boğa burcunda bebişler. Ayın 20sini geçirip de ikizler olmasalar bari kaydirigubbakcemile

ayy evet ikizler olmasın dakaydirigubbakcemile3

olmuyo kızlar yapamıyorum neden acaba yapıştırıyorum kaydet diyorum çıkmıyo

2010.png

http://www.pregnology.com/preggoticker120/777777/000000/My pregnancy/05/12/2010.png

yukardaki gibi görünmesi lazım bunu yapıştırınca.

Ben öğrendiğim gün bıraktım. Eskiden bırakmaya çalıştığımda yüzüm uyuşur ellerim titrer krize girerdim. Ama şimdi hiç böyle şeyler olmadı sanki hayatım boyunca hiç sigara içmemişim gibi. Üstelik eşim içiyor akşamları, arkadaşlarım içiyor fakat mucizevi bir şekilde hiç etkilenmiyorum. Eskiden olsa dayanamazdım...

nasıl imrendim sana bende çok çabalıtorum kendimi sıkıyorum içmemek için başarıcam inşallah...

ıçmeyin kızlar ya benim yengem günde 2 paket içti. alerjik bünyeli çocuklar. Allahtan sorun sadece o kadar.

nasıl imrendim sana bende çok çabalıtorum kendimi sıkıyorum içmemek için başarıcam inşallah...

Canım bence her sigara içme isteği geldiğinde çektiğin dumanın vücudundan içeri girip o zavallıcığı duman altı ettiğini, onun minnacık kalbine giden kanın içinde nikotin ve bi sürü zehirli madde olduğunu düşün. Sonra kendi kendine "acaba hayata tutuna bilmek için her gün durmadan çalışan bebeğime bunu yapmaya hakkım var mı" diye sor! Bu soruyu sorduktan sonra iki kere içmekten vazgeçtiğinde aynı benim gibi olacaksın eminin. imrencek birşey yok herşey bizim elimizde. Kimse sigarayı alıp zorla içirmiyor bize. Kendimiz için güçlü olamadık ve sigarayı bırakmadık. Şimdi hayatı bize bağlı olan yavrumuz için bu zehiri bırakmalıyız.

bende sigara kullanıyodum ve öğrendikten sonrada sadece günde 1 2 nefes kadar içiyodum tam bi sigara bile içmiyodum ama geçenlerde bi abi bana hamile bi kadın sigaradan aldığı her nefeste bebeğin ağzına araba egzosu dayamış gibi olduğumu söyledi ve çok etkilendim.ve o günden beri değil içmek yanımda bile içirmiyorum.umarım sizde etkilenir ve içmezsiniz.

Ben sigara hiç içmedim Allah a şükür kokusuna bile dayanamıyorken:umursamaz:

ufacık bebişlere iyi bakın canlarr içmeyin:eek:klava:

sule bebek tickerı için yazmıştım sana olmadımı senin de? imzanda bişi görünmüyo:ecrin_bebek:

X