2010 Mayıs Anneleri

yukarda sağ köşede özel mesaj yazıyo ya onu tıkla cicimkaydirigubbakcemile5

Kızlar sanırım ben de 2010 Mayıs annesi olucam. Bugün test yaptım. ıkinci çizgim silik çıktı. Kan testi de yaptırcam inşallah. Gebelik testleri pozitif çıkınca yanılma ihtimali çok az oluyomuş. Öyle duydum ne diyosunuz bu konuda. Çok heyecanlıyım ben yaa... Nolur biraz bişeyler söyleyin...

Kızlar sanırım ben de 2010 Mayıs annesi olucam. Bugün test yaptım. İkinci çizgim silik çıktı. Kan testi de yaptırcam inşallah. Gebelik testleri pozitif çıkınca yanılma ihtimali çok az oluyomuş. Öyle duydum ne diyosunuz bu konuda. Çok heyecanlıyım ben yaa... Nolur biraz bişeyler söyleyin...

ooo nurem hoşgeldinnnnnnnnnnnn

benim de ikinci çizgim hafif belirgindi ilk öğrendiğimde. kan testini yaptır bence hemen emin olmak içinkaydirigubbakcemile2

ben heyecanımı hala atmış değilim acaip bi duygu canım yaahihoyyyt

yukarda sağ köşede özel mesaj yazıyo ya onu tıkla cicimkaydirigubbakcemile5

tıklıyorum da seninkini okuyamıyorum sadece çizelge diyo açmaya çalıştığımda profilini gösteriyo...ya çok utandım ben normalde bu kadar beceriksiz değilim inanınkaydirigubbakcemile2

ooo nurem hoşgeldinnnnnnnnnnnn

benim de ikinci çizgim hafif belirgindi ilk öğrendiğimde. kan testini yaptır bence hemen emin olmak içinkaydirigubbakcemile2

ben heyecanımı hala atmış değilim acaip bi duygu canım yaahihoyyyt

Canım bugün akşam yaptırcam test inşallah:)) İnşallah doğrular test hamileliğimi. Sen adetin geçmeden mi yapmıştın testi

nurem hoşgeldin benimde ikinci çizgim silik çıktı canım. ama eğer negatif çıkarsa yanılma ihtimalı oluyormuş fakat pozitiflerde yanılma payı % 1 miş. yani hamilesin tatlım tebrikler. ama sen yinede bir kan testi yaptır

nurem hoşgeldin benimde ikinci çizgim silik çıktı canım. ama eğer negatif çıkarsa yanılma ihtimalı oluyormuş fakat pozitiflerde yanılma payı % 1 miş. yani hamilesin tatlım tebrikler. ama sen yinede bir kan testi yaptır

Canım çok teşekkür ederim. Sen regline kaç gün kala yaptın idrar testi ve kan testini. Benim bugün reglime 5 gün var. Ben reglimden 11 gün önce kan testi yaptırmıştım ve sonuç 1 çıkmıştı.

tıklıyorum da seninkini okuyamıyorum sadece çizelge diyo açmaya çalıştığımda profilini gösteriyo...ya çok utandım ben normalde bu kadar beceriksiz değilim inanınkaydirigubbakcemile2

Estf canıma.s nicki değil de açılan sayfada çizelge yazanı tıkla yani kırmızı renktir muhtemelen üstü. o şekilde okuyabilirisn.

Canım bugün akşam yaptırcam test inşallah:)) İnşallah doğrular test hamileliğimi. Sen adetin geçmeden mi yapmıştın testi

ben adet 3-4 gün geçmişti yaptığımda canım
sonra hemen kan testi yaptırmaya gittim.

inanamamıştımm:eek:

Estf canıma.s nicki değil de açılan sayfada çizelge yazanı tıkla yani kırmızı renktir muhtemelen üstü. o şekilde okuyabilirisn.

ben adet 3-4 gün geçmişti yaptığımda canım
sonra hemen kan testi yaptırmaya gittim.

inanamamıştımm:eek:

Canım benim daha adet günüm geçmediği için kanda çıkmama ihtimali var mı sence? Benim ikinci çizginin silik olması adetime 5 gün olmasından kaynaklanıyormuş sanırım. Adet yaklaştıkça çizgi belirgin olurmuş.mafoldumben

Canım çok teşekkür ederim. Sen regline kaç gün kala yaptın idrar testi ve kan testini. Benim bugün reglime 5 gün var. Ben reglimden 11 gün önce kan testi yaptırmıştım ve sonuç 1 çıkmıştı.
tatlım ben reglm geçtikten 2 gün sonra yaptım hatta inanamayıp arka arkaya 3 kere idrar testi yaptım kaydirigubbakcemile2 sende günün gelmeden :emir_bebek: geliyor demektir bebiş :lepi:

tatlım ben reglm geçtikten 2 gün sonra yaptım hatta inanamayıp arka arkaya 3 kere idrar testi yaptım kaydirigubbakcemile2 sende günün gelmeden :emir_bebek: geliyor demektir bebiş :lepi:

Ben şoktayım ama inanamıyorum:)) Şimdi gerçekten hamilemiyim yaa:))delikafadulden
Ne yapacağımı bilemiyorum çok heyecanlıyım... Benim gibi erken öğrenen var mı kızlar aranızda...

Canım benim daha adet günüm geçmediği için kanda çıkmama ihtimali var mı sence? Benim ikinci çizginin silik olması adetime 5 gün olmasından kaynaklanıyormuş sanırım. Adet yaklaştıkça çizgi belirgin olurmuş.mafoldumben

hmm olabilir bilgim yok canım istersen bekle ozaman biraz dahaCADIARZU

nuremcim benim iş arkadaşım 5-6 gün varken yapmıştı günü yaklaştıkça çizgi belirginleşmişti şimdi 6 aylık hamile :ecrin_bebek:

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
Benim bugün biraz karın ağrım var,hiç keyfim yok...
Nurem,
Ben adete beş gün kala idrar testi yaptım,ve ikinci çizgi çok silikti,ama o gün kan değerim 140 tı.

X