Ben kese gözükten 14 gün sonra gittim,ama genelde 10 gün sonra çağırıyorlarmış.Kalp atışlarını görmek için doktora gittiğimde eşimde yanımdaydı.Ben akıllı 2.75 miyopla gözlüğümü almadan doktora gittiğim için bişey görememiştim,pekte heyacanlanamadım o anda ama eşimin suratı çok değişmişti şaşkın şaşkın..o benden daha çok heyacanlanmış..
masallah kizlarr valla bende bugün cok canim sikiliyor agliyorum beyimle tartisip kavga cikariyorum morleim bozuk ya yarininda stessi var ne .bir sonuc olsaydi.hic birsey yapmak gelmedi bugün icimden daha iftara bile birsey yapmadim bütün is beni bekliyor ben oturup agliyom yaaaaaaaa((
canım neden ağlıyorsun ? kötü birşey mi oldu ben geçmişi okuyamadım kusura bakma yazdıysan eğer görmedim
canım sıkma canını böyle stres yapınca ne geçicek olucakmı istediğin, sen içini ferah tut böyle yaparsan Allah korusun olcağı varsa da olmaz. inşallah biran önce verirsin bize hayırlı haberleri opuyorumnanaktan
ya çok etkili gerçekten başkasına söyleyemediğimi ona anlatıyorum
sanki karşımdaymış gibi
rabbim bizi ayırmasın:Saruboceq:
canım çin takvimine felan baktın mı cinsiyet için, benimki kız çıkıyo haydi hayırlısı bakalım :ecrin_bebek:
CNM SAĞOL BİLGİLER İÇİN kalp atışları duyuldu değil mi?
hımm olsun geç döllenme olmuştur duyarsın inşllah cnm. biz kalp atışlarını duymadan sölemedik. son*ra söledik. eşim bu konuda çok hassas benim çok ark var burda ultrason resmini koyucamı bliıo ve asla koymamamı istedi benden. bende koymadım. facebooktada ilan etmedim henüz. cinsiyet belli olsun ondan sonra diye düşünüyorum cnm
selam canım çin takvimini nasıl baktın benim içinde bakarmısın ben 26 temmuz son adet ama bebiş tahminen agustosda oldu çünkü zaten temmuzun sonu ya son adetimi baz alıyoz yoksa tahmini oluşunumu bide bi arkadaş daha sormuştu son adet:26 temmuz yaş:23 kilo:60 biraz tosunum da şutarafagitti
of kızlar ya canım çok sıkılıyo