2010 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün itibariyle 5+6 günlük oldum son sat 1 agustos
canım hoşgeldin aramıza....
Allah sağlıklı bir hamilelik versin inşallah...

colerko ve tubaa size inanamıyorum nasıl içebiliyorsunuz sigarayııı..bir baksanıza bebişinizin daha 1 mm uzunluğunda bile olmayan 3-4 tane damarı var...yazık değil mi o damrlara nikotin göndermekkk:çok üzgünüm:

kızçeler benim adım da bu arada İLKGÜN.... unutan olursa nickimden hatırlayabilir ( ismimin ingilizcesi)

hoşbulduk kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin ben allah izin verirse ikinciye tadıcam annelik duygusunu ama bu bebişim biraz nazlı cıktı tam 4 senedir yolunu gözlüyorduk allahıma şükürler olsun mübarek ramazan ayında yolladı bebegimizi bize inş kucagımıza almayıda nasip eder

kızlar bende varım. allah izin verirse bende 2010 mayıs ayında bebeğime kavuşacağım. benim de son sat 12 ağustos.

colerko ve tubaa size inanamıyorum nasıl içebiliyorsunuz sigarayııı..bir baksanıza bebişinizin daha 1 mm uzunluğunda bile olmayan 3-4 tane damarı var...yazık değil mi o damrlara nikotin göndermekkk:çok üzgünüm:

kızçeler benim adım da bu arada İLKGÜN.... unutan olursa nickimden hatırlayabilir ( ismimin ingilizcesi)

haklısın ben bunada şükür ediyom valla günde 3 tane haftaya 2 öbür hafta 1 ve bırkacam yani bişey olmaz bence bu kadardan

:eek:lmaz: bırakıyorum kızlar sözzzz önce bebişime sonrada sizeee...

hoşgeldinizz arkadaşlarr nekadar çokmuşuzzkaydirigubbakcemile2

kocişleriniz ne alemde kıslarr benimkinin ayakları yere basmıyokaydirigubbakcemile3

kızlar bende varım. allah izin verirse bende 2010 mayıs ayında bebeğime kavuşacağım. benim de son sat 12 ağustos.
hayırlı olsun canımm kzılar 2010 mayıs anneleri patlama yaşayacağız sanırım zemuszemus
çoğalıyoruz hergün yaşasınnnnn opuyorumnanaktan

evet cnm bendeeeee hem özellikleride süperopuyorumnanaktan

•Işık, titreşim ve müzik aparatı
•Tenteden sallanan oyuncak ayıcıklar
•Süslü yastık ve yorgan
•Özel cibinlik
•Geniş file sepet
•Sabitlenebilir tekerlekler
•Portbebe olarak da kullanılabilme

ay canım yaaa bide fiyatını deyiver de tam süper olsunzemuszemus

hoşgeldinizz arkadaşlarr nekadar çokmuşuzzkaydirigubbakcemile2

kocişleriniz ne alemde kıslarr benimkinin ayakları yere basmıyokaydirigubbakcemile3

benimki tontişlerim diye sevio biziiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

ay canım yaaa bide fiyatını deyiver de tam süper olsunzemuszemus

benimki tontişlerim diye sevio biziiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
benim eşim bi acayip oldu önceden sürekli göbişimle oynardı öperdi şimdi çekinio elemeye kaydirigubbakcemile3

benim eşimde ye ye diyip duruyo beni 100 kiloda olsam sevcekmiş kilo aldıkça çok tatlı oluyomuşum:sm_cool:

aynen canımm ya ben bide acaip tatlı yiyorumm cokacimcoook

benim eşim bi acayip oldu önceden sürekli göbişimle oynardı öperdi şimdi çekinio elemeye kaydirigubbakcemile3

göbiş büyüyünce napcak kocişkaydirigubbakcemile3

X