Arkadaşlar valla doya doya bi sohbet edemedim sizlerle...Şu an misafirim var , çıkıyorum ...Hepinizi ve bebişlerinizi kocamannn öpüyorummm...
onun kalp atışlarını gördüm o minicik bedeninde küçük bir kalp hızlı hızlı atıyor. artık hayatımda hiçbir şey eskisi gibi olmicak. daha bir anneyim şimdi. çok duygulandık eşimle anlatılmaz yaşanır kızlar hepiniz yaşıcaksınız inşallah.
onun kalp atışlarını gördüm o minicik bedeninde küçük bir kalp hızlı hızlı atıyor. artık hayatımda hiçbir şey eskisi gibi olmicak. daha bir anneyim şimdi. çok duygulandık eşimle anlatılmaz yaşanır kızlar hepiniz yaşıcaksınız inşallah.
Canım yaaa, böyle siz anlattıkca ben duygulanıyorum, cumartesi günü kendi bebeğimin küçücük kalbinin atışını görünce kimbilir ne olacak. Ay çok sabırsızlanıyorum...
Allah nazarlardan saklasın güzelim. Dana nice ilklerini yaşamak nasip olsun. Darısıda bizlerin başına kaydirigubbakcemile
kızlar çıkmam lazım yarın sabah görüşürüz iyi geceler hepiize bebişlerinizle tatlı rüyalar.yerimseniben
kızlar bende çıkıyorum
kendinize iyi bakın öpüyorumm
kızlar 1 saat önce kasığımın sağ kısmı ağrıdı 5 saniye falan sürdü çok korktum önemli birşey değildir dimi?
Merak etme canım hamilelik boyunca bu tarz ağrılar normal sayılıyormuş. Ama kanama olursa o zaman dr'unla görüş hemen. Benim yumurtlama günümden beri kasıklarım ara ara ağrıyo. Hatta bazen regl sancısı gibi ağrıda oluyo ama bunlar bebek büyürken rahmin gerilmesinden dolayı olurmuş.
sağol canım biraz içimi rahatlattın beni doktorum korkutuyor zaten ağrın olursa mutlaka gel deyip duruyor ben de ister istemez endişeleniyorum ama neyseki yarın randevum var umarım kesecik büyümüştür bebişi görürüm inşallah
kızlar bugün başaıma kötü bi olay geldi akşam 5 e doğru eve geldiğimde lavaboya gittim ve hafif pembe renginde kanamam olduğunu gördüm hemen dr mu aradım hemen gel bekliyorum seni dedi
gittim kanama azda olsa çokta olsa düşük tehlikesidir dedi ve aslında cuma günü olan randevuma erken gitmiş oldum
hemen ultrasonla baktı ve KESEYİ GÖRDÜ.bu benı çok mutlu etti.yanlız iki tane ilaç verdi ve 2 hafta boyunca dinlenmen ve uzanman lazım dedi.2 haftaya sonraya gün verdi gidip kesin olarak pıt pıtları duyacaz
ama tam olarak 5+3 ün dedi ve her şey normal tam 5 hflık gelişim var dedide içim rahat etttiiiiii
bizim yumurcak kendini iyice hissettirdi valla
ne olur benım için dualarınızı esirgemeyin
günaydın kızlarrrrr pıtpıtları duyanlar olmuşş ne güzelll.. :)