evet doktor hoparlörü de açtı çok hızlı atıyoodu annesinin meleğinin kalbi ama doktor çok az dinletti ama benim ki o zaman 7 haftalıktıeveettt bizde de aynı muahabbet oldu birde tatlım orda resmen pıt pırt atıyor kalbi sizinde o şekilde mi oldu ben 8+3 tü gittiğimde ama hırhırr ... die bişiiydi normal kalp atımı gibi değildi yanii
ben ilk öğrendiğimde hamikeolduğumu küçük patikler almıştım şimdide bakıyorum markalara internetten kafamda var bir kaç model cinsiyeti öğreneyim ilk işim bebek mağazası olacak benim eşim şu an çalışmıyor kasımdan sonra iş bakacak ilk maaşınla bana ne alcan dedim bebeğime hastane çıkışı alcam dedi çok duygulandım o an rabbim hepimize o günleri gösterir inşallah
eveettt bizde de aynı muahabbet oldu birde tatlım orda resmen pıt pırt atıyor kalbi sizinde o şekilde mi oldu ben 8+3 tü gittiğimde ama hırhırr ... die bişiiydi normal kalp atımı gibi değildi yanii
kızlar günnnnnaaaayyyydıııııınnn niye ses vermiyorsunuz yine arada kaynadımlmaz:
günaydın canım nasılsınnkızlar günnnnnaaaayyyydıııııınnn niye ses vermiyorsunuz yine arada kaynadımlmaz:
ggünaydın canım oluyo öyle sayfalar hızla ilerliyokızlar günnnnnaaaayyyydıııııınnn niye ses vermiyorsunuz yine arada kaynadımlmaz:
kesinlikle haklısın listem,iz en başta dururdu her seferinde öne çekilmek zorunda kalmazdı aramak zorunda kalmazdık bizdeyaa aslında bu topic te çok kullanışlı değil kızlar...topici açan arkadaş hiç uğramıyor bile..
dimples sürekli liste hazırlıyor sayfaların arasında kaynıyor mesela..aslında bizden biri açmış olsaydı o liste hep en ön sayfada olurdu haksız mıyım?
yaa aslında bu topic te çok kullanışlı değil kızlar...topici açan arkadaş hiç uğramıyor bile..
dimples sürekli liste hazırlıyor sayfaların arasında kaynıyor mesela..aslında bizden biri açmış olsaydı o liste hep en ön sayfada olurdu haksız mıyım?
kesinlikle haklısın listem,iz en başta dururdu her seferinde öne çekilmek zorunda kalmazdı aramak zorunda kalmazdık bizde
yaa aslında bu topic te çok kullanışlı değil kızlar...topici açan arkadaş hiç uğramıyor bile..
oh be varlığım hissedildi ne güzel rahatladım valla ben perşembe günü kontrole gidicem firstday sen ne zaman gittin.biz senle aynı gündeyiz.dr arayı 3 hafta vermişti en son çok zor geciyor zaman perşembe 10 hafta olduktan sonra iki haftada bir çağırcakmış bakalım bebeğimi görmek istiyorum çok korkuyorum kalbi durcak diye offffff.
napıcaz yeniden 2010 mayıs anneleri topiğimi açıcaz???:ecrin_bebek: