Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bir arkadaşım doğum kolay geçsin diye bir dua verdi ilerleyice yazarım size debir de yusuf suresini okumaya başlıcam kızlar inş. hem ahlaklı hem güzel yüzlü olması için dua da edersek tamamdır:ecrin_bebek:
kızlar siz karnınıza yağ fln sürüyormusunuz yada krem çatlamaması için
bende bugün hep bunu düşündüm çünkü karnım kaşınmaya başladı şimdilik bişey sürmüyorum da yakın zamanda başlamayı düşünüorum tabi ne kullancama karar verebilirsem
daha erken değil mi şimdiden mi başlamk gerekkızlar siz karnınıza yağ fln sürüyormusunuz yada krem çatlamaması için
kızlar listede kese göründüler nazarsız kaldı malesef çünkü sistem sadece 50 tane şekle izin veriyor ne yapıcamı şaşırdım.. bide listede 2 tane tıff var hangisi doğru bilen varmı
kızlar siz karnınıza yağ fln sürüyormusunuz yada krem çatlamaması için
daha erken değil mi şimdiden mi başlamk gerek
aa benimde kaşınıyor. çatlıyacakmı acaba
mrhaba canım 4 aydan öce krem vermiyolar sanırım tam bilmiyorum ama ben saf zeytinyağı sürüyorum şimdilik dr.a gidince sorarım ama ne zaman krem sürmeye başlayalım diye,bide çatlayıp çatlamaması kişiden kişiye göre değişiyo sanırım yaşayıp görücez annem de de ablamdada çatlak çok olmuş inşallah bende az olur herkese çatlaksız göbekler:) hayıtlı kolay doğumlar diliyorum...
ben de okumuştum sanırım bünyeden bünyeye değişiyo bakalım ben de zaten hızlı kilo alıp zayıflamaktann çatlaklar vardı zaten kollarımda faalan benim çatlaklar olur heralde doktoruma sorarım artıkne kullansak ya ben biraz araştırdım da badem yağı kıl yapıyo zaten bu bilinen bi gerçek lierac diye bi krem var onu tavsiye edenler var ama biraz pahalıymış 60 lira civarında sanırım bide yeni doğum yapan bi arkadaş var sebamed in çatlak kremini kullanıodu şimdi karnı ve bacakları çatlaklar içinde :1no2:
ben de okumuştum sanırım bünyeden bünyeye değişiyo bakalım ben de zaten hızlı kilo alıp zayıflamaktann çatlaklar vardı zaten kollarımda faalan benim çatlaklar olur heralde doktoruma sorarım artık
kişiden kişiye değişiyo bu sanırım çünkü bazıl insanların karnı 4. aydan daha önde şişmeye başlıyo mesela benn:teytey::teytey:
ya ne biliyim ne yapsak acaba ilk 4 ay drum mümkün olduğunca ilaç bile kullanma dedi kremlerde kimyasal neticede bi arkadaşım var işyerinde o zeytinyağı sürmüş 2 doğum yapmış çatlakları hiç belli olmuyo derisini gerince beyaz olarak seçiliyo gerçi kendide beyaz tenli benim gibi esmerlerde daha çok belli olur çatlak heralde