Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimples ellerina sağlık arkadaşım.liste süper olmuş..
benim yaş 27 kilo 47
yarın keseyi göreceğiz inşallah.halen diken üstündeyim..
ah canım benim göreceksin inşallahhh yarın panik yapma, haftaya da kalp sesi duyulur bence.. hadi kolay gelsin hemşom..gamyoncuiremsu
inşallah bir aksilik çıkmaz. anne olacağım fikrine alıştım çünkü.
arkadaşlar beni akıntılarım çok arttı.hani yumurtlama zamanında olan akıntıdan ama daha cıvık.çamaşırımı baya ıslatıyor. sizde de böyle oluyormu?
cnmmmm acil kilo alman lazımmmmkafamçokkarıştı 43 çok azzzzz
inşallah bir aksilik çıkmaz. anne olacağım fikrine alıştım çünkü.
arkadaşlar beni akıntılarım çok arttı.hani yumurtlama zamanında olan akıntıdan ama daha cıvık.çamaşırımı baya ıslatıyor. sizde de böyle oluyormu?
evet tatlım bende de var ben önemsemiyorum çünkü gebeliğin belirteçlerinden biri. hatta o geldikçe ohhh hala hamileyim felan diyorum. benim doktorum hiçbişeyime bakmadığı ve hepsine birden 15 gün sonraya randevu verdiği için valla içimde hep bi şüphe var, acabaaa :uhm: diyorum. hamile olduğumdan kesin emin değilim sanki.. böle deli saçması düşünceler gelip gidio aklımdan ama çok takılmamaya çalışıyorum. ak koyun kara koyun 17 sinde belli olacak artık..
cnm sigarayı bırakmak iştahı açar eee bide bebiş var kilo alırsın bende bıraktım 15gün oluyor. benimde mide bulantım yok güzel bir hamilelik geçiriyorum çok şükür inşallah böyle devam eder
kızlar bebişler 7.haftadan itibaren hareket etmeye başlıyorlarmışş ama bizler 15.haftadan itibaren hissedebiliyormuşuz inşallah o günlerede geliriz
selam kızlarr....dimples ellerine kollarına sağlık arkadaşım
öğle yemeğini yedim (aslında yemek denirse )geldim..
nazar değdirdim kendi kendime hiç birşeyim yok, hamile olduğumu bile anlamam diyordum ama acayip şekilde mide bulantım başladı...
hele işyerinde ve hava ankarada bu kadar sıcakken çok zor oluyor...müdür yüzüme talimat veriyor bense böyle yüzümü buruşturmuş şekilde bakıyorum adamın yüzünee:roflol:
çok kötü birşey ama artık her koku batıyor bana, dün eşim kahve istedi, inanın ismi bile mahfetti beni kalktı adamcağız kendisi yaptısırnaşık şey
ama bakmayın güldüğüme sürekli çıkaracakmışsın gibi bir his gerçekten iğrenççç
kızlar bol bol armut yeyin bebeği besliyormuş ayrıca elma da çok faydalı ayrıca ayva ve elma bulantıyı kesiyormuş mümkün olduğunca meyva yememiz gerekiyor