2010 Mayıs Anneleri

inşallah bir aksilik çıkmaz. anne olacağım fikrine alıştım çünkü.

arkadaşlar beni akıntılarım çok arttı.hani yumurtlama zamanında olan akıntıdan ama daha cıvık.çamaşırımı baya ıslatıyor. sizde de böyle oluyormu?

dimples ellerina sağlık arkadaşım.liste süper olmuş..
benim yaş 27 kilo 47
yarın keseyi göreceğiz inşallah.halen diken üstündeyim..

Hiç sıkıntı yapma canım. Hep olumlu düşün. Allah'ın izni ile sende göreceksin keseyi. Sakın stres yapma...

arkadaşlar beni akıntılarım çok arttı.hani yumurtlama zamanında olan akıntıdan ama daha cıvık.çamaşırımı baya ıslatıyor. sizde de böyle oluyormu?

O normalmiş canım. Herkeste aynı olmuyomuş ama. Bende çok fazla yok mesela ama azı fazlası farketmiyomuş diye biliyorum. Ama yinede dr'a danışmakta fayda var.Yanlış bilgilendirmiş olmayalım.

cnmmmm acil kilo alman lazımmmmkafamçokkarıştı 43 çok azzzzz

Dr'um da aynısını söledi 50 olman lazım dedi. Gerçi sigarayı bıraktım ondanmıdır bebekten mi bilmiyorum ama sürekli yiyiyorum. Mide bulantılarıda başlamadı daha böyle giderse alırım bi kaç kilo diye düşünüyorum.

evet tatlım bende de var ben önemsemiyorum çünkü gebeliğin belirteçlerinden biri. hatta o geldikçe ohhh hala hamileyim felan diyorum. benim doktorum hiçbişeyime bakmadığı ve hepsine birden 15 gün sonraya randevu verdiği için valla içimde hep bi şüphe var, acabaaa :uhm: diyorum. hamile olduğumdan kesin emin değilim sanki.. böle deli saçması düşünceler gelip gidio aklımdan ama çok takılmamaya çalışıyorum. ak koyun kara koyun 17 sinde belli olacak artık..

kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum.hemde cok.bana dua edın lutfen bende hamıla oluyum bu ay.son 3 gun beklıyorum.

evet tatlım bende de var ben önemsemiyorum çünkü gebeliğin belirteçlerinden biri. hatta o geldikçe ohhh hala hamileyim felan diyorum. benim doktorum hiçbişeyime bakmadığı ve hepsine birden 15 gün sonraya randevu verdiği için valla içimde hep bi şüphe var, acabaaa :uhm: diyorum. hamile olduğumdan kesin emin değilim sanki.. böle deli saçması düşünceler gelip gidio aklımdan ama çok takılmamaya çalışıyorum. ak koyun kara koyun 17 sinde belli olacak artık..

başka doktora git

cnm sigarayı bırakmak iştahı açar eee bide bebiş var kilo alırsın bende bıraktım 15gün oluyor. benimde mide bulantım yok güzel bir hamilelik geçiriyorum çok şükür inşallah böyle devam eder:nazar:

İnşallah böyle devam eder canım. Ben de akşamları sıkıntı oluyo biraz. Mide yanması, mide de boşluk.Sanki hiç yemek yemiyomuşum gibi sürekli boş midem. sositososito

dimples canım ellerine sağlık çok güzel olmuş listemiz,bu arada benim yaşım 26 kilo 53

aynı akıntı artması bendede var çok su içtiğim için sık sık wc gidiyorum zaten ama bunlar normal canım endişelenecek şeyler değil.benimde çok kilo almamam lazım çok yememeğe çalışıyorum.

"Bir miktar vajinal akıntım var, biraz tedirgin oldum. Yapılan muayene sonucu kokusuz ve iç çamaşırda sari-yeşil leke bırakmadığı için normal olduğu söylendi.

Yine doktorum kaşıntı, kesilmiş süt gibi akıntı ve idrar yaptıktan sonra veya yaparken yanma olması durumunda "mantar enfeksiyonu" olabileceğini ve dikkat etmemi belirtti. Mantar enfeksiyonları gebelikte sık olarak ortaya çıkabiliyormuş. "

-Alıntı-

Bir yerde okudum şimdi paylaşmak istedim.

kızlar bol bol armut yeyin bebeği besliyormuş ayrıca elma da çok faydalı ayrıca ayva ve elma bulantıyı kesiyormuş mümkün olduğunca meyva yememiz gerekiyor

selam kızlarr....dimples ellerine kollarına sağlık arkadaşım

öğle yemeğini yedim (aslında yemek denirse )geldim..
nazar değdirdim kendi kendime hiç birşeyim yok, hamile olduğumu bile anlamam diyordum ama acayip şekilde mide bulantım başladı...
hele işyerinde ve hava ankarada bu kadar sıcakken çok zor oluyor...müdür yüzüme talimat veriyor bense böyle yüzümü buruşturmuş şekilde bakıyorum adamın yüzünee:roflol:

çok kötü birşey ama artık her koku batıyor bana, dün eşim kahve istedi, inanın ismi bile mahfetti beni kalktı adamcağız kendisi yaptısırnaşık şey
ama bakmayın güldüğüme sürekli çıkaracakmışsın gibi bir his gerçekten iğrenççç

selam kızlarr....dimples ellerine kollarına sağlık arkadaşım

öğle yemeğini yedim (aslında yemek denirse )geldim..
nazar değdirdim kendi kendime hiç birşeyim yok, hamile olduğumu bile anlamam diyordum ama acayip şekilde mide bulantım başladı...
hele işyerinde ve hava ankarada bu kadar sıcakken çok zor oluyor...müdür yüzüme talimat veriyor bense böyle yüzümü buruşturmuş şekilde bakıyorum adamın yüzünee:roflol:

çok kötü birşey ama artık her koku batıyor bana, dün eşim kahve istedi, inanın ismi bile mahfetti beni kalktı adamcağız kendisi yaptısırnaşık şey
ama bakmayın güldüğüme sürekli çıkaracakmışsın gibi bir his gerçekten iğrenççç

Canım Allah kolaylık versin. Mideni boş bırakma, çok yağlı şeyler, hamur işleri yeme. Birde mide bulantın olunca çubuk kraker ye bi kaçtane, ya da galeta çok iyi geliyor. Normalde midem bulandığı zaman çok iyi geliyordu umarım sanada fayda sağlar.(Not aç karnına su içme sakın)

:nazar:
şimdi heyecanla ikinci kez doktora gitmeyi bekliyorum kalp atışlarını duymak için ilk adım keseyi görmek ikinci adım kalp atışları değil mi ?

kızlar ben geldim..
geçmişi oluyum derken iyice kaynatmışsınız.
dimples canım bilgilerimi vereyim yaş 30 :KK43: kilo 48 adet tarihim 5 eylüldü keseyi perşebe görcez..

X