Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol idyl bak bunu bilmiyordum.
inş cnm duyarız hemen gelir anlatırımBeraycım inşallah duyarsın kalp atışlarını, gelince hemen bize de anlatırsın...
aşkın bahar tomurcuğu canım hayırlısı olsun, Allah sağlıkla eline almanı nasip etsin bebeğini...bu arada nickin çok uzun..biz sana kısaca aşk ya da tomurcuk desek olur mu:kedi:
bu arada benim de satım 30 temmuzdu...ben bu cuma gidiyorum kalp atışları için...
doktorum bana bir çok şeyi yasakladı..aklıma gelenleri sıralayayım canım:
markette satılan meyve suları, kola, asitli içecekler, hazır çorba, bulyon, konserve, uzun ömürlü olması için katkı maddesi eklenen hemen herşey, yeşil çay, papatya çayı, hoplamak zıplamak, strese girmek hepsi yasak...
kan testimde idrarım da çok az miktarda kan hücresi görülmüş bu da böbreklerde sorun çıkmaması için doktorum günde 3 litre su içmemi önerdi...ve süt, yoğurt yumurta gibi şeylere de çok abartma dedi...ilk 3 ayda hayatını önceden nasıl devam ettiriyorsan benim dediklerimi de diklkate alarak o şekilde devam et dedi...
firstday tomurcuk desen daha güzel olur senin nezaman belli oldu gebeliğin keseyi ne zaman gördünüz
ben tam hesaplayamadım ama mayısta doğmasını çok istedim o yüzden önce buraya baktım aaaa benimle aynı günde olanlar var heeh dedim benim mekanım burası size dr mu söyledi yoksa ay hesabına göremi mayıs dediniz
Bir yerde okudum Son Adet Tarhinden itibaren 42.günde duyuluyormuş kalp atışları. Benide dr. cumartesi çağırdı, saydım 42.güne denk geliyor...
selam kızlar beni de 41 nci günden sonraya çağırmış oldu benim randevum da cuma günü..Allahım inşallah duyarız kalp atışını...
bir arkadaşım pıt pıt şeklinde değil de deniz dalgası gibi bir ses demişti ilk kalp atışlarına...szilerin bilgisi var mı bununla ilgili?
inşallah tatlım güzel haberlerle dönersin inşallah..:Saruboceq:kızlar meraba nasılsınız
bugün dr'um kalp atışları için çağırdı.inş duyarız ne olur dua edin bana
merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda benim sat 30 temmuz çarşamba günü idrar tahlilinden sonra kanda 1739 çıkınca netleşti gebeliğim o gün görülmedi hemen kese dr cuma çağırdı o gün gördüm keseyi çok şükür bende mayıs annesi olucam inş, dr beni on gün sonra yani 14 gibi cağırdı.ozaman kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce benim 42 günüm bu perşembe oluyor. benide listenize yazarmısınız
dimples bizim seninle günlerimiz aynı galiba kızlar benim ayaklarımın altıda çok yaniyor çorap mümkün değil giyemiyorum.size yasaklar koydumu doktorunuz merak ettim.
kızlar mrb bugün doktordan geldim hcg 163 e yükseldi......
heres iyidir inşallah...
nostok cnm hadi hayırlı olsunnnnopuyorumnanaktan hoşgeldinnnn