2010 Mayıs Anneleri

kızlar ben gittiğimde de ses çok derinden geliyor dedi. karından bakılan ult. çok su içip gitmeliymişiz, vajinal ult. ise hiç çişimiz olmamalıymış. bunu dikkate alarak gitmiş miydiniz?

aslında bunu hiç duymamıştım.. hem bende şişkinlik gaz da cok oluo, belki o da engellemiştir, bilmiorum.. bundan sonra dikkat ederim ama sağol..

bu arada dimplescim sat 30 temmuz, yaş 22 , kese göründü.. muhtemel doğum tarihi de 6 mayıs.. artık kötü ihtimal düşünmek istemiorum :)

dualarınız için teşekkürler :)

kızlar nasılsınız ben bir tuhafım bugün canım hiç bişey yapmak istemiyor isten de sıkıldım uykum var yemekten de zevk almıyorum aç kalmayayım diye yiyorum. Offfff benim bir günüm bir günümü tutmuyor artık. Sizde olmasanız kendimi çok yalnız hissedicem.

nilay erken başlamışsın vala canımkaydirigubbakcemile5

nilay erken başlamışsın vala canımkaydirigubbakcemile5

evet aslında yapmamam lazım ama
fiyatı iyi geldi bana 100 den 60 düşürmüşlerdi kampanya die
azcık bi pazarlıkla 50 ye aldım bu fiyata bulamam die
veeee benımkı çok tatlııı ama
papatya şeklinde bi ara gerçek resminide yollarım
disnep baby nın

ay kızlar ben bebeğe hiçbişi almadım dahada almayı planlamıyorum açıkcası çok erken..
önce hamiş kıyafetlerimi halletmem lazım..ona bile bakmadım.

Şulecim girdigimden beri geçmişi okuom bitemedi ki bi türlü :))

ay kızlar ben bebeğe hiçbişi almadım dahada almayı planlamıyorum açıkcası çok erken..
önce hamiş kıyafetlerimi halletmem lazım..ona bile bakmadım.

Kıyafet alıcak mısınız?Hangi ay ne ölçüde olucağımız belli değil ki?Hamileliğin en masraflı kısmı kıyafet herhalde.Bi de çalışınca mecbur alınıcak sürekli.Tek umudum doğumdan sonra eski kıyafetlerimin içine girebilmek :1no2:

neyse annişler ben kaçtım
kendinize bebişlere iyi bakın
öptümmm

işte bende onu merak ediyodum ama arkadaşım pantolonların lastikli olduğunu söyledi heray giyebilirmişiz

Kızlar ceviz yiyin bol bol.Bebişlerimizin beyni için.Kivi de kalbini geliştiriyormuş.Cevizi kırılmamış almakta fayda var.Normal ceviz içleri ilaçlı oluyormuş

işte bende onu merak ediyodum ama arkadaşım pantolonların lastikli olduğunu söyledi heray giyebilirmişiz

Ben de gördüm bel kısmı lastikli.Öyle alınabilir aslında.Ben beli sıkı bişey giydiğimde ağrı yapıyo.Size de oluyor mu?

Ben de gördüm bel kısmı lastikli.Öyle alınabilir aslında.Ben beli sıkı bişey giydiğimde ağrı yapıyo.Size de oluyor mu?

sorma canım benim eşofmanlarım pijamalarım hep düşük bel ve şuan sanki sıkıyo rahat edemiyorum eşimin pijamasını giydim kendime gidip pijama olcam şimdi haftasonunu bekliyorum..:CüvCüv:

benim ablam peş peşe 2 tane doğurdu ikincisinede benimle aynı hamile kaldı yani geçen sene yani,bedenizmizde aynı ben ondan aldım tüm hamile kıyaftlerini ama belden lastikli pantolanların popo kızmı büyük oluyo hiç biri şu an giyilecek cinsten değil anca 4-6 aydan sonra giyilir.iyice hamile olduğumuz belli olunca yani
ben şimdi 2 tane bedenimden büyük pantolan aldım onları giyicem,şimdiki pantolamlarım sıkmaya başladı.bide hırka aldım düğmesiz karnım çıkınca da giyebileceim cinsten:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…