kızlar ben gittiğimde de ses çok derinden geliyor dedi. karından bakılan ult. çok su içip gitmeliymişiz, vajinal ult. ise hiç çişimiz olmamalıymış. bunu dikkate alarak gitmiş miydiniz?
hıh oldu işte işte kızlar ben buna benzer bi şey aldım yer minderi
ama daha tatlısı üstünde disnep karakterlerinin resimleri var
bide üst kollarında aslılı bebişler var oynasın die
çok tatlı
nilay erken başlamışsın vala canımkaydirigubbakcemile5
Şulecim girdigimden beri geçmişi okuom bitemedi ki bi türlü :))Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, aşkın bahar tomurcuğu, bade75, badeze, batı, cdmtlv, KK Pro Üyedimples, elvoscan, gulayy85, joker08, kelebek01, nidah+, SCHATZİ+
ay kızlar ben bebeğe hiçbişi almadım dahada almayı planlamıyorum açıkcası çok erken..
önce hamiş kıyafetlerimi halletmem lazım..ona bile bakmadım.
Kıyafet alıcak mısınız?Hangi ay ne ölçüde olucağımız belli değil ki?Hamileliğin en masraflı kısmı kıyafet herhalde.Bi de çalışınca mecbur alınıcak sürekli.Tek umudum doğumdan sonra eski kıyafetlerimin içine girebilmek :1no2:
işte bende onu merak ediyodum ama arkadaşım pantolonların lastikli olduğunu söyledi heray giyebilirmişiz
Ben de gördüm bel kısmı lastikli.Öyle alınabilir aslında.Ben beli sıkı bişey giydiğimde ağrı yapıyo.Size de oluyor mu?
Ben de gördüm bel kısmı lastikli.Öyle alınabilir aslında.Ben beli sıkı bişey giydiğimde ağrı yapıyo.Size de oluyor mu?