2010 Mayıs Anneleri

kızlar selammmmm
8. hafta bebişlerimizin gözlerine retina pigmentleri (göze rengini veren pigmentler) eklenmeye başlıyomuş. gözleri ne renk olsun istersiniz??
:1shok:

kızlar selammmmm
8. hafta bebişlerimizin gözlerine retina pigmentleri (göze rengini veren pigmentler) eklenmeye başlıyomuş. gözleri ne renk olsun istersiniz??
:1shok:

benimkinin göz rengi belli oldu o zaman şimdi:1shok:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
suleYukselNizam, elvoscan, firstday, idyl, kelebek01, mehlikaMERYEM, SCHATZı+
hepiniz burdasınız yazmasanızda biliyorum:jeyyar:

evet canım belli olmuştur çoktan aslında en baştan belli de zaten oluşumu o haftalara denk gelio.zemuszemus

evet canım biliyorum öyleymiş.keşke imkan olsada şimdiden görebilsek dimi ne güzel olurdukaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hamileliğin ilk haftalarında ananas çok faydalıymış, bebeğin rahme sıkı sıkı tutunması sağlıyomuş vede şişkinliğide önlüyomuş. ben hergün ince bi dilim yemeye başladım, bugün şişkinlik yaşamadım, tavsiye ederim yaniii..

ayyy canım benim yeni gördüm ya çok sağol çok beğendimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

bide mavi olmasının bi nedeni varmı?:uhm:

yoo, öyle düşünmedim hiç, patikleri açtım onu aldım direk düşünmeden bilmiyom ki içimi doğmuş olabilir mi acep naniknanik -tatlicadiarzu-

Herkese selam , doğru yerdemiyim bilmiyorum ama mayıs 2010 yada nisan 2010 da bebişim olacak grup olarak paylaşımda nasıl bulunabiliriz.......6 hft hamileyim ulstrasyona göre adete görede 8 hft

benimkinin göz rengi belli oldu o zaman şimdi:1shok:

arkadaşlar hamileliğin ilk haftalarında ananas çok faydalıymış, bebeğin rahme sıkı sıkı tutunması sağlıyomuş vede şişkinliğide önlüyomuş. ben hergün ince bi dilim yemeye başladım, bugün şişkinlik yaşamadım, tavsiye ederim yaniii..

ben düşük riskim varken günde 1 tane ananası mideye indirdim vallaha yaradı mı bilmiyorum ama meyva sevmem pek aslında, onu keyifle yedim sonra tiksinmeye başladım ondan da.. fakat düşük riskim yok şuanda..

kızlar misafirimiz var..az önce minderlerin altına bıçak ve makas koydu...ben de makasın üstüne oturdum..makas kız demekmiş...hayırlısı bakalım :)))))

X