ağlamıyorum artık herşey allahtan napalım başım ağrıdı çünkü
benim kötü olduğum 2 hafta vardı doğuma rabbim sabır versin 2 gün oynamadı bebeği bak nelere mal oldu çok önemliymiş demekki aklımızda bulunsun arkadaşlar
yaa arkadaşlar böyle bişey olabilirmi sizce:umursamaz: birincisi liste bi tane ama son yazılanı bulamayıp bazen daha öncekini bulabiliyorum arada yenilenmiş listeyi kaçırıorum o yüzden oluyyor yani. ikincisi kimse SİLİNMİYOR. sadece sürekli kişi ekleniyor ve ben sürekli yandaki sayıları düzeltmekten yoruldum. mayıs anneleri tamamlansın ozaman sayılar hep düzelecek ok kızlarkaydirigubbakcemile5
kızlar benim doktor hiç bişi söylemedi ultrasonu çevirdi kalp atışını gördüm sadece ne boyunu ne haftasını söylemedi
şu fırsata bir bakın bence bu fiyata bulamazsınız. :: Firsatciyiz.com ::
canım yapmışsın imzanı
hayırlı olsunnn
:dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım ben yapmadım kelebek isimli arkadaş yaptı
hülyacım ben aldım. dimples canım saol hemen eklemişsin beni de. kaydirigubbakcemile3
hülyacım 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi ama yüz ifadesini beğenmedim sanki beni rahatlatmak için kendini zorluyor gibiydi son sözü beklemekten başka çare yok oldu(
hayırlı olsun cicim güle güle kullan :CüvCüv:
hımm benım beceriksizliğim yani anladımmmkafamçokkarıştı
aslında bilg becerikliyimdir dilinden iyi anlarım ama sana linki kopyalayamadım eksik geliyodu onun için yani:roflol: