- 12 Aralık 2008
- 1.798
- 0
- 38
canım hiç sıkma kendini, hayırlısı olur deyip rahat bırakmazsan sorun yoksa da cıkar Allah korusun.. ben de benzer şeyler yaşadım yaşıorum.. 8+2 de kalp atışı hiç görülmedi, bebek de 6+1 göründü iki gün içinde toplam 3 doktor kürtaj dedi.. biraz araştırdım cok büyük yanılmalar yanlışlıklar olabiiliomus, iyice arastırıp bi doktora daha gittim bugün.. kötü haber vermekte zorlansın diye de konulan tanıyı söylemedim ona, ilk kontrolüm gibi gittim. hamilelikle ilgili bilgilendirdi, yaklaşık 7 haftalık dedi..ufak tedirginlikler ben de farkettim doktorda, bi hafta istirahat dedi.. 15 gün sonra cağırdı.. karın ultrasonuyduysa bi de vajinal olanında baktır.. bana bugün öyle baktı.. ama hiç değilse umut yeşerdi, ben bebeğimin yaşıycağına inanıyorum, sen de öyle yap ve kesinlikle tamamen bilgisine ve insanlığına güvendiğin bi doktora git özellikle böyle sıkıntılı durumlarda.. çünkü duydum ki altta yatan sebebi ya da var olabilcek umutları arastırma zahmetine giren pek fazla doktor yokmus.. allah bebeklerimizi bize bağışlar inş, sen kendine iyi bak..
canım geçmiş olsun sanada, Rabbim bebişini korusun :Saruboceq: