2010 Mayıs Anneleri

cnm yanlış hatırlamıyorsam 7.haftada bulantılar basladı ama ne bulantı gece uykumdan kalkıyordum
8.hafta da kusmalar basladı cnm benim

tek bır lıste yokmu ben bır lıstede varım dıgerınde yokum anlamadım

mrb arkadaşlar,
ben 6+3 oldum.cuma veya cumartesi günü doktora gidiyoruz.ilk kez bebeği görücez ve kalp atışlarını duyucaz allah izin verirse.
allahım izniyşe bende mayıs annesi olucam.
bende herhangi bir sorun yok şu an.mide bulantısı,baş dönmesi gibi.
allah hamişleri korusun.
opuyorumnanaktan

bende bişe sorim bari dimplesciğime, biz sürekli artıyoruz ama sanki liste 52 kişi hep dikkat ediyorum yeni gelenler olduğu halde artmıyor, eskileri mi çıkarıyosun bi gelip bi daha sesi çıkmayanları :uhm:

kızlar ben çok beceriksizim sabahtan beri bir gebelik çizelgesi yapamadım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:klava:klava:

bende bişe sorim bari dimplesciğime, biz sürekli artıyoruz ama sanki liste 52 kişi hep dikkat ediyorum yeni gelenler olduğu halde artmıyor, eskileri mi çıkarıyosun bi gelip bi daha sesi çıkmayanları :uhm:

mesela ben her zaman gıremıyorum bu yuzden cıkartılıyorsak cıkalım ne yapalım oyle olsun:dilcikar::dilcikar:

selam kızlar nasılsınız bugun.ben sabah anneme gıttım kahvaltıya gerı geldım sımdı yenı arkadaslar gelmıs hosgelmısler.bende en kucuk benım bebegım dıyodum benımkıde buyuk oldu artık.daha kucukler varmıs:)

:hulya::hulya:

çok teşekkür ederim ya sabahtan beri çatladım resmen kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

rica ederim şekerim, ben yaptımm kaydirigubbakcemile2
ama bebişim yerine ne yazcaktık değişebiliriz onu ben deneme amaçlı yazmıştım onu

rica ederim şekerim, ben yaptımm kaydirigubbakcemile2
ama bebişim yerine ne yazcaktık değişebiliriz onu ben deneme amaçlı yazmıştım onu

böyle güzel değiştirmeyelim bence güzel duruyo bebişimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…