2010 Mayıs Anneleri

selam kızlar yemekten geldim ben de.:eek:

bebeğini kaybetmiş bir arkadaş yazmış kkdan biri öle mi? çok üzüldüm ya Allah korusun bebişlerimizi..

selam arkadaşlar. geçmişi okumaya çalıştım ama işler de çok yoğun. dün doktora kontrole gittim

bizim minikin kalp seslerini duydum. çok duygulandım. 16.5mm olmuş. 19 ekimde tahlil ve ölçümler için çağırdı. Allah hepimizin bebeklerini korusun... :nazar::nazar::nazar: :Saruboceq:

ağlamıyorum artık herşey allahtan napalım başım ağrıdı çünkü
benim kötü olduğum 2 hafta vardı doğuma rabbim sabır versin 2 gün oynamadı bebeği bak nelere mal oldu çok önemliymiş demekki aklımızda bulunsun arkadaşlar

çok üzüdüm canım ya. allah sabır versin. çok dikkatli olmalıyız..

kızlar benim doktor hiç bişi söylemedi ultrasonu çevirdi kalp atışını gördüm sadece ne boyunu ne haftasını söylemedi

arkadaşlar ben size p.tesi bir olay anlattım dedim kadının bebeği 4 gündür oynamıyormuş 9, ayındaymış doğum tarihi almaya geldi bebeğinin öldüğünü öğrendiler ben orda resmsn yıkıldım yazık ya 9 ay ne demek dikkat edin arkadaşlar lütfen

yaa arkadaşlar böyle bişey olabilirmi sizce:umursamaz: birincisi liste bi tane ama son yazılanı bulamayıp bazen daha öncekini bulabiliyorum arada yenilenmiş listeyi kaçırıorum o yüzden oluyyor yani. ikincisi kimse SİLİNMİYOR. sadece sürekli kişi ekleniyor ve ben sürekli yandaki sayıları düzeltmekten yoruldum. mayıs anneleri tamamlansın ozaman sayılar hep düzelecek ok kızlarkaydirigubbakcemile5

dimplesçim ben merakımdan sordum yanlış anlamadın dimi? opuyorumnanaktan

kızlar benim doktor hiç bişi söylemedi ultrasonu çevirdi kalp atışını gördüm sadece ne boyunu ne haftasını söylemedi

canım ulturason resminde de yazıyo. zaten daha minicikler. doktorlar 12. aya doğru boy kilo vermeye başlıyo. heralde ozaman daha çok önemsiyorlar.

:dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım ben yapmadım kelebek isimli arkadaş yaptı

hımm benım beceriksizliğim yani anladımmmkafamçokkarıştı
aslında bilg becerikliyimdir dilinden iyi anlarım ama sana linki kopyalayamadım eksik geliyodu onun için yani:roflol:

hülyacım 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi ama yüz ifadesini beğenmedim sanki beni rahatlatmak için kendini zorluyor gibiydi son sözü beklemekten başka çare yok oldu :KK43:(

canım hiç sıkma kendini, hayırlısı olur deyip rahat bırakmazsan sorun yoksa da cıkar Allah korusun.. ben de benzer şeyler yaşadım yaşıorum.. 8+2 de kalp atışı hiç görülmedi, bebek de 6+1 göründü iki gün içinde toplam 3 doktor kürtaj dedi.. biraz araştırdım cok büyük yanılmalar yanlışlıklar olabiiliomus, iyice arastırıp bi doktora daha gittim bugün.. kötü haber vermekte zorlansın diye de konulan tanıyı söylemedim ona, ilk kontrolüm gibi gittim. hamilelikle ilgili bilgilendirdi, yaklaşık 7 haftalık dedi..ufak tedirginlikler ben de farkettim doktorda, bi hafta istirahat dedi.. 15 gün sonra cağırdı.. karın ultrasonuyduysa bi de vajinal olanında baktır.. bana bugün öyle baktı.. ama hiç değilse umut yeşerdi, ben bebeğimin yaşıycağına inanıyorum, sen de öyle yap ve kesinlikle tamamen bilgisine ve insanlığına güvendiğin bi doktora git özellikle böyle sıkıntılı durumlarda.. çünkü duydum ki altta yatan sebebi ya da var olabilcek umutları arastırma zahmetine giren pek fazla doktor yokmus.. allah bebeklerimizi bize bağışlar inş, sen kendine iyi bak..

hımm benım beceriksizliğim yani anladımmmkafamçokkarıştı
aslında bilg becerikliyimdir dilinden iyi anlarım ama sana linki kopyalayamadım eksik geliyodu onun için yani:roflol:

yok kız biz yapamadık heycanlandık galibakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

X