2010 Mayıs Anneleri

evet bebeğide doğru bebeğide yağlarlar iyi gelirmiş hem kuru cildi olmazmış bebeğin.
bence bulaşmaz ya mesela evde olduğun gün yada akşam eve gelince duş alıp nemli cilde sür üstünede ev kıyafetlerinde giy.olmazmı:uhm:

Deniycem aslında ama şimdiden başlayan var mı?Başlayalım mı yoksa 1 ay sonra mı?Benim ergenlik döneminden kalçamda biraz çatlak var.Bünye müsait anlaşılan :gitme:

Deniycem aslında ama şimdiden başlayan var mı?Başlayalım mı yoksa 1 ay sonra mı?Benim ergenlik döneminden kalçamda biraz çatlak var.Bünye müsait anlaşılan :gitme:

bence hemen başla ben şimdiden aklıma geldikçe kullanıyorum vucut yağı ve her banyodan sonra çünkü çatlaktaki en büyük etken kuru cildin olması büyük görümcemde doktora sormuştu bol bol nemlendirici sür demişti.

ben oda yapmak istiyorum aslında çünkü kıyafetlerini falan doğru kullanmak için gerçi karasızım ama alırsamda öylü çiçekli böcekli veya arabalı falan bebek odası değilde daha klasik takımlar hani büyüdükçe de kullanabilmesi için öyle düşünüyorum şimdilik:sm_confused:

selam canım galiba bizim bebişler arka arkaya gelecek sen 1 mayıs ben 2 mayıs neler yaşıyosun şu aralar benim bulantılarla bvaşım dertte sen ne alemdesin? neleri yemeye dikkat ediyosun bide çatlaklaRA karşı bilşelere başladınmı?

kızlar bu bebe yağları varya onlar ii diolar siz bişe duydunuzmu ya zeytin yağı çok yağlı olmazmı?

selam canım galiba bizim bebişler arka arkaya gelecek sen 1 mayıs ben 2 mayıs neler yaşıyosun şu aralar benim bulantılarla bvaşım dertte sen ne alemdesin? neleri yemeye dikkat ediyosun bide çatlaklaRA karşı bilşelere başladınmı?

Allah o günleri gösterir inşaallah canımvereliniortakvereliniortak.benim sabahları çok bulantım oluyo gün içinde de açıktıkca tabi 2 saatde bi acıkıyorum:roflol:valla yemeğede aslında dikkat etmeye çalşıyorum ama hiç etmiyorum canımın istediğini yiyorum canımda hep zararlı şeyler istiyo midye kokoreç yada tost öle yani...
çatlakta vücut yağı kullanıyorum ama en iyisi zeytinyağı diyolar geçmişi okursan bizde az önce onu konuşuyoduk.
bide canım burdaki herkes yani tüm mayıs anneleri aynı şeyleri yaşıyo vereliniortak

renklielbiseqm9zr0.png
dünyaaa tatlısıııopuyorumnanaktan

canım 9. haftan hayırlı olsun insan hafta atlayınca nasıl seviniyo demi bende şimdi pazarı bekliyom 10. haftaya geçecem:hooray:

dimples nerden buldun bunu çok tatlı ya..
bende masa üstüne çok tatlı bi erkek bebek resmi koydum hep ona bakıyorum eğer oğlum olursa ona benzesinzemuszemus

Allah o günleri gösterir inşaallah canımvereliniortakvereliniortak.benim sabahları çok bulantım oluyo gün içinde de açıktıkca tabi 2 saatde bi acıkıyorum:roflol:valla yemeğede aslında dikkat etmeye çalşıyorum ama hiç etmiyorum canımın istediğini yiyorum canımda hep zararlı şeyler istiyo midye kokoreç yada tost öle yani...
çatlakta vücut yağı kullanıyorum ama en iyisi zeytinyağı diyolar geçmişi okursan bizde az önce onu konuşuyoduk.
bide canım burdaki herkes yani tüm mayıs anneleri aynı şeyleri yaşıyo vereliniortak

bütün mayıs annaleri yaşıyo ok ama en önde sen sonra ben geliyorum 1 mayıs ve 2 mayıs olunca günler bile fark ediyo o açıdan demiştim

sağol cnm ben 13 ekimi bekliyorummm hasretle 10+4 olucam bebişimi görücem çok meraktayımmm

kontrol 13 ekimmi benimde 15 ekim malum memur olunca ay başlarına dek getiriyoruzşutarafagitti bugünde test sonuçlarımı alıcam sizde yaptırdınızmı genel tarama gibi kan idrar şeker falan filan bir sürü test

X