2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

vadideki-zambak'ın yakışıklı oğlu :nazar:

attachment.php

maşşalh bebkelrimize hepsi biribirindne güzeller..... ayyyyyyyy bend eisityorum artıkkkkkkkkkk.......... mevlam sağlıckaal ver kolaylıkla ver günler çabuk geçsin :)))))))))))

Kızlar hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim, Gülencim ve Eylülce ile aynı gün doğum yapmışız, buradan bende onları tebrik edeyim, buyrun Bu da benim kızım İKLİM

Oy oy gözlere bak maaşallah egemize :nazar:

Kuzum maaşallah ne güzel uyuyor.Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inş. :nazar:

kızlar emirhanımın yeni fotoları......:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 36891

Eki Görüntüle 36892

Eki Görüntüle 36893

İşte kızlar Didemim maşallah deyin teyzeleri olurmu
Tüm arkadaşlarımın bebeklrine maşallah diyorum baamadım henuz en kısa zamanda tek tek bekıcam bebeklerimize cıkıyorum ben simdi kızlar

toprak arkadaşımızn meleği elif ecem 2820gr 48cm olarak 38+4te 11,09da dünyaya gelmiştir

bir tane daha elif ece bebek...

vadideki-zambak'ın yakışıklı oğlu :nazar:

attachment.php

maşallah hepinizin bebeklerine arkadaşlar allah nazardan saklasın. 41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar: Rabbim geride kalan bizlere de sağlık ve sıhhatle sağ salim doğumlar nasip etsin sizin gibi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

:nazar:Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim.
Frambuaz, selkie ,gülay eseda , simenay, toprakcım hepiniziz bebekleri inanın cok guzeller minik melekler nasıl guzel kokuyorlar değilmi.Maşallah hepsinede 41 kere :nazar::nazar::nazar:
Gülaycım oğlun sana benziyor sanki.
Hasret bu hafta dogurucam kesin kararlıyım dıyordu dogurdu Hasretcım cok merak ediyorum bebeğini bizi fazla merakda bırakma :)

Tüm bebeklerimizi kokluyorum, maşallah hepsine de nazar değmesin, hepsi birbirinden tatlı, arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi..

,işte bu benim badem gözlü kızım helin ceren...

bu resimde çok çirikin ama teyzeleri naaapsın daha yeni çıktıııı

maşallahhhhhhhh hepsi birbirinden tatlı valla bende istiyorum bebek bizde 2009 mart annesiyiz ikinciyimi yapsak yaa kokusunu özledi valla :)

opuyorumnanaktan yerim onu ben o güzeller güzeli annesi maşallah:nazar: Allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün canım benim kalbin çok temiz hasret valla 24nde doğumun oldu gönlüne göre verdi Allahımolumunekankayizsmile

hasretcim diğer topiğede yazdım ama burayada yazayım.kızına maşallah canım çoook güzel.Allah analı babalı büyütsün.ve evet babasına çokk benziyor bu kızçe.

ahhh hasretcimmm bayildimmmm bu ceren bebeginn guselligi ne boyleee :nazar:
tu tuu tuuuu masallahhhhhhh :nazar:
Allah nazarlardan saklasin annesiyle babasina bagislasin gozlerim doldu cok duygulandim yaaa, birde 24 subat diyip duruodun cok temiz kalplilsin Allah kalbine gore verdi canimmmkaydirigubbakcemile5

rabbim hepsini nazarlardan saklasın,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,insan gördükçe sabırsızlanıyor ya :)

hoşgeldin helin ceren bebek.annesi çok tatlı bu maşallah.Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin:nazar:

X