2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

[
bitanem elifim 52 günlük
url=http://urlal.com/]
3246.jpg
[/url]

selam canlar işte 50 günlük biz.doğumdan sonraki halim durum biraz vahim.

oğlum güneşleniyor daaklinialirimsmile burdada 39 günlük.
:nazar:

hasret silver sümeyra çook teşekkür ederim kızlar.kız sümeyra maşallah tombiş kızına 41 kere maşallah yanaklar tam sıkımlık.
Hasretcim 4-5 yaş tam ideal canım kıskanmanın aksine sana yardımcı oluyolar benim kızım hiç kıskanmadı maşallah. bir tek kardeşinin çok ağlamasından şikayetçi 2-3 gündür bize kök söktürüyo çünkü.Arkası arkasına doğum yapmak he seni yıpratır hem bebeklerini ikisinlede tam ilgilenemezsin.Kızın nezaman kendi başına giyenmeye yemeye ve tuvaletini yapmaya başladı işte ozaman en ideal zaman.

Yaz34 maşallah oğluşuna sevsinler onun güneşlenmesini şimdiden yakıyo güneş gözlükleriyle ortalığı zaten.

kızlar maşallah bebişlerinize çok tatlılar Allah sağlık versin minik kuşlara nazar değmesinn..

nan teyzeley men 2 ayyık oydum naşayyah mana yaaa

men aşıkım annemeee

Son düzenleme:
teşekküy edeyiz mümoş teyse:) bu yaz annemleyle buluşma yapınca şende gey taaammı eyifide getiy:ecrin_bebek:

herkesin bebişlerine maşallah bizde koyalım dedik resmimizi 50 günlük ömürüm burdada 55 günlüğüz lütfen maşallah diyelim ..

ömür bebekte tosuncuk olma olunda ilerliyo ha:) maşallah kuzucuğa zelişim biz aynı gün doğum yaptık değilmi kaç kg şuan bebişin? sen mama takwiyeside yapıorsun değilmi?

ömür bebekte tosuncuk olma olunda ilerliyo ha:) maşallah kuzucuğa zelişim biz aynı gün doğum yaptık değilmi kaç kg şuan bebişin? sen mama takwiyeside yapıorsun değilmi?

evet hasretcim bizim kuzular aynı gün doğdu yanlış hatırlamıyosam helin babasının aynı doğduğu günde ömürde benimdoğduğum günde ayın 24 dedoğdu sorma hasretcim ömür memeyi sürekli ağzında dursun istiyo ben mama vermiyorum canım inşallah böyle güzel emmeye devam eder hele 5 aylık olana kadar mama vermeyi düşünmüyorum inşallah sütümüzde böyle güzel gider...en son bir ay önce 4650 gr dı ayın otuzunda karma aşısı var ogün tartıcam bakalım kaç kilo oldu tahminim 6 kilonun üstündedir helinde maşallah canım tosuncuk sütlerimiz yarıyo inşallah hep böyle devam eder..

sebnem sendemi 7nisanda gittin dra bende 7nisanda gittğimde 4700dü yada 4800müydü öle bişeydi 3180 doğdu

X